Välkommen till

Drottninggatan 14

Ljus härlig tvåa med social planlösning i lugnt läge mitt i city

Högt upp i huset ligger denna härliga tvåa. Fint disponerad lägenhet med öppna ytor och en känsla av rymd ges av det stora fönsterpartiet. Lägenheten är fördelad med öppna sociala ytor och det rofyllda sovrummet med mycket förvaring i de platsbyggda garderoberna. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Här bor ni mitt i city i en trygg förening med alla bekvämligheter runt hörnet!

Läs hela beskrivningen
Ida
ansvarig mäklare
Ida Goding
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 81 ida.goding@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Ida
ansvarig mäklare
Ida Goding
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 81 ida.goding@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Bostaden 44,5 kvm disponeras enligt följande:

Välkommen till denna charmiga tvåa belägen mitt i stadens puls! Med en yta på 44,5 kvadratmeter erbjuder denna bostad en perfekt kombination av funktionalitet och bekvämlighet.
Bostaden välkomnar dig med en öppen planlösning som ger ett rymligt och luftigt intryck. Det naturliga ljuset strömmar in genom de stora fönstren och fyller rummet med en varm och inbjudande atmosfär.

Vardagsrummet och köket är sömlöst integrerade, vilket ger en social och modern känsla. Här finns gott om utrymme för en mysig soffgrupp och en matplats där du kan njuta av måltider med familj och vänner.
Det ljusa och stilrena köket erbjuder både funktion och stil. Det är utrustat med inbyggnadsugn, induktionshäll, kombinerad kyl/frys och diskmaskin gott om förvaringsutrymmen för att underlätta din matlagning och organisering. Det finns gott om arbetsytor och en praktisk köksö som fungerar som ett naturligt samlingspunkt när du vill bjuda in till samtal medan du förbereder maten.

Sovrummet är ljust och luftigt och ger plats för en dubbelsäng och en garderob för att rymma alla dina kläder och personliga tillhörigheter. Badrummet är helkaklat i ljusa och sobra färger. Badrummet är utrustat med duschkabin, handfat, spegelskåp med belysning och tvättmaskin.

Här kan du koppla av och njuta av lugnet efter en lång dag i stadens hektiska tempo. Läget i city kan inte bli bättre än detta. Du har omedelbar tillgång till stadens utbud av butiker, restauranger och kaféer. Allt du behöver finns inom bekvämt räckhåll, och det finns gott om möjligheter att upptäcka och njuta av stadens puls. Kollektivtrafiknätet är väl utbyggt, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden och nå andra delar av staden eller arbetsplatser.

Sammanfattningsvis erbjuder denna ljusa tvåa på 44,5 kvadratmeter en idealisk bostadsmiljö mitt i stadens hjärta. Om du vill bo bekvämt och ha allt du behöver inom räckhåll är denna bostad det perfekta valet för dig. Välkommen till ditt nya hem i city!

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Inom Vallgraven

Inom Vallgraven är stadsdelen där Göteborgs kärna och stadens vagga är belägna. På 1600-talet drog kung Gustav II Adolf igång det stora kanalbyggandet. Idag är många kanaler igenlagda men de som finns kvar är mycket betydelsefulla för stadsdelens utseende. Bebyggelsen inom vallgraven är idag en spännande blandning av historiska byggnader och toppmodern arkitektur.

För den som bor här ligger allt nära till hands. Mataffärer, vårdmottagningar, apotek och träningsställen finns alldeles inpå knuten. Stadsdelen har ett av stadens största utbud av shopping, kaféer, restauranger och nöjesställen. Magasinsgatan, kvarteren runt Domkyrkan, och Hamngatorna är några av alla shoppingstråk.

För barnfamiljen finns förskolor, grundskolor och gymnasier att välja mellan. För studenten finns Sociala Huset som inhyser Pedagogen, och flera av universitetets andra institutioner ligger i intilliggande Vasastaden. Majoriteten av stadens spårvagns- och busslinjer går igenom stadsdelen, vilket gör det mycket lätt att förflytta sig.

Sköna oaser finner man här och var, exempelvis i Kronhusparken, Kungsparken och i anrika Trädgårdsföreningen med Palmhuset, Rosencaféet och Trägår’n. Nere vid Lilla Bommen ligger Göteborgs gästhamn och Göteborgsoperan. Utmed kajerna på södra älvstranden växer ett nytt rekreationsområde fram. Uppe på Kungshöjd får man en härlig utsikt över hamnen och skärgården utanför.

Inom Vallgraven inbjuder till ett bekvämt boende i klassisk Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta