Välkommen till

Hovås Allé 36

Hovås Allé 36
2:a Nya Hovås

Drömlägenhet med hög standard och härligt ljusinsläpp

Välkomna till en nyproducerad lägenhet i ett av Göteborgs mest eftertraktade områden. En inre takhöjd om ca 3.3 meter med härliga sällskapsytor och hög standard kombinerat med en stor uteplats om 16 kvm mot den ljuva innergården och Krogabäckens fina natur. Lägenheten är välplanerad med fina inredningsval där varje kvadratmeter används till bästa förmåga. Här erbjuds man ett socialt vardagsrum, modernt kök som kombineras med vitlaserad ekparkett som är genomgående i hela lägenheten. Nu har ni chansen att ta del av en alldeles ny lägenhet!

Vill ni läsa mer om projektet kan ni följa nedanstående länk:
https://www.hsb.se/sok-bostad/vastra-gotaland/goteborg/projekt/esplanaden/

Vid frågor vänligen kontakta assisterande mäklare.

Läs hela beskrivningen
Emelie
ansvarig mäklare
Emelie Tolinsson
Fastighetsmäklare & Partner
0730-91 68 75 emelie.tolinsson@lundin.se
Carl
assisterande mäklare
Carl Larsson
Fastighetsmäklare
0705-81 21 33 carl.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Emelie
ansvarig mäklare
Emelie Tolinsson
Fastighetsmäklare & Partner
0730-91 68 75 emelie.tolinsson@lundin.se
Carl
assisterande mäklare
Carl Larsson
Fastighetsmäklare
0705-81 21 33 carl.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts ni av en ljus hall med plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i garderob. Golvet i hallen är inklätt med vacker vitlaserad ekparkett och väggarna är målade i vitt.
Lägenheten medför en rymlig och öppen känsla i i samband med den lite högre takhöjden på 3.3 meter i utrymmen som är utanför kök och köksuppställning.

Vidare in i bostaden finner ni kök och vardagsrum i öppen planlösning. Fantastiska sällskapsytor för nära och kära och ett generöst ljusinsläpp från ett stort fönsterparti med klar och fin utsikt mot Krogabäcken och dess trevliga miljö. Vardagsrummet kan möbleras med soffgrupp och tillhörande möblemang samt matplats.

Sobert kök från exklusiva Vedum med vit inredning som bryts av med detaljer av krom i form av handtag och blandare. Här erbjuds generös förvaring i flertalet över- och underskåp samt goda arbetsytor. Ovan den marmorerad bänkskivan i laminat sitter vitt kakel. Kökets detaljer är noga utvalda och ger en känsla av lyx och kvalité. Köket har hög teknisk standard på den maskinella utrustningen som utgörs av fläkt med lucka av samma färg som kök, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro, integrerad diskmaskin samt kyl/frys. Samtliga vitvaror är från Siemens och är i rostfritt utförande.

Sovrummet har ett stort fönsterparti mot uteplatsen vilket bidrar med fint ljusinsläpp. Här finns plats för en dubbelsäng samt arbetshörna om man önskar. Förvaringsmöjligheter i en garderob med skjutdörrar i vitt.

Badrummet är helkaklat med stora plattor i vitt och klinkergolv i en gråbeige ton. Här finner vi kvalitativa finesser som effektfull takbelysning och komfortvärme på golv. Inredningen består av en vägghängd WC, dusch med takdusch och mattsvarta fästen för glas, handfatskommod, spegel och extra skåp över kombimaskinen.

Alternativt att man kollar på den alternativa planlösningen för kreativa lösningar för större förvaring som t.ex. walk-in closet och optimerade ytor i kök.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Hovås

Hovås är beläget mellan Askim och Billdal, på behändigt avstånd från Göteborgs centrum. Karaktäristiskt för området är de eleganta och charmiga villorna utmed havet med anor från förra sekelskiftet. Idag består bebyggelsen av en blandning av dessa äldre villor och moderna bostäder som byggts upp sedan 1960-talet.

Hovås är ett område dit många barnfamiljer gärna flyttar. Här finns flera förskolor och ett par grundskolor. Hovås har ett rikt föreningsliv med verksamheter inom bland annat segling, fotboll, ishockey och ridsport.

Östra Hovås gränsar till Sandsjöbacka naturreservat. I detta vidsträckta grönområde finns flera fina vandringsleder och badsjöar. Mer motion och rekreation kan man få på Hovåsvallen samt på Hovås legendariska golfbana, Göteborgs Golfklubb. Golfklubben bildades redan 1902 och är Sveriges äldsta.

I Hovås hamn pågår båtlivet året om. Mysiga badvikar ligger som pärlor på rad och utmed havet går en promenad- och cykelväg. Hovås Kallbad med sina pittoreska badhus och restaurang är en privat anläggning som delvis även är öppen för allmänheten. Det vackra naturområdet på Amundöarna är också en populär utflykt, för såväl promenader som salta bad.

Söderöver har den nya stadsdelen Nya Hovås vuxit fram med en härlig blandning av bostäder, butiker, restauranger och kontor. Här finns det mesta man kan tänka sig! Utöver Nya Hovås så erbjuder bland annat även Sisjöns industriområde, Kodakhuset och Frölunda Torg ett brett utbud av service på nära avstånd.

Hovås inbjuder till välbefinnande i ett exklusivt och bekvämt boende nära havet och vacker natur. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta