Drömlägenhet med hög standard och härligt ljusinsläpp

Emelie Tolinsson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0730-91 68 75 emelie.tolinsson@lundin.se
Carl Larsson
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare
0705-81 21 33 carl.larsson@lundin.se

Lundin Västra Göteborg

Med Lundin Västra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Hovås Allé 36

2:a Nya Hovås

Kortfakta

Pris/Bud:
3 190 000 kr
Avgift:
3 262 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
50,5 kvm
Våning:
1/6, hiss
Byggår:
2022
Adress:
Hovås Allé 36,
436 53 HOVÅS
Välkommen att kontakta Emelie
Välkommen att kontakta Emelie
Välkommen att kontakta Carl
Välkommen att kontakta Carl
Alternativ planlösning
Alternativ planlösning

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Välkomna till en nyproducerad lägenhet i ett av Göteborgs mest eftertraktade områden, med härliga sällskapsytor och hög standard kombinerat med en stor uteplats om 16 kvm mot den ljuva innergården och Krogabäckens fina natur. Lägenheten är välplanerad med fina inredningsval där varje kvadratmeter används till bästa förmåga. Här erbjuds man ett socialt vardagsrum, modernt kök som kombineras med vitlaserad ekparkett som är genomgående i hela lägenheten. Nu har ni chansen att ta del av en alldeles ny lägenhet!

Tillträde kommer att ske i Nov/Dec 2022.

Vill ni läsa mer om projektet kan ni följa nedanstående länk:
https://www.hsb.se/sok-bostad/vastra-gotaland/goteborg/projekt/esplanaden/

Vid frågor vänligen kontakta assisterande mäklare, Carl Larsson.

Bostadens disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts ni av en ljus hall med plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i garderob. Golvet i hallen är inklätt med vacker vitlaserad ekparkett och väggarna är målade i vitt.
Lägenheten medför en rymlig och öppen känsla i i samband med den lite högre takhöjden på 3.3 meter i utrymmen som är utanför kök och köksuppställning.

Vidare in i bostaden finner ni kök och vardagsrum i öppen planlösning. Fantastiska sällskapsytor för nära och kära och ett generöst ljusinsläpp från ett stort fönsterparti med klar och fin utsikt mot Krogabäcken och dess trevliga miljö. Vardagsrummet kan möbleras med soffgrupp och tillhörande möblemang samt matplats.

Sobert kök från exklusiva Vedum med vit inredning som bryts av med detaljer av krom i form av handtag och blandare. Här erbjuds generös förvaring i flertalet över- och underskåp samt goda arbetsytor. Ovan den marmorerad bänkskivan i laminat sitter vitt kakel. Kökets detaljer är noga utvalda och ger en känsla av lyx och kvalité. Köket har hög teknisk standard på den maskinella utrustningen som utgörs av fläkt med lucka av samma färg som kök, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro, integrerad diskmaskin samt kyl/frys. Samtliga vitvaror är från Siemens och är i rostfritt utförande.

Sovrummet har ett stort fönsterparti mot uteplatsen vilket bidrar med fint ljusinsläpp. Här finns plats för en dubbelsäng samt arbetshörna om man önskar. Förvaringsmöjligheter i en garderob med skjutdörrar i vitt.

Badrummet är helkaklat med stora plattor i vitt och klinkergolv i en gråbeige ton. Här finner vi kvalitativa finesser som effektfull takbelysning och komfortvärme på golv. Inredningen består av en vägghängd WC, dusch med takdusch och mattsvarta fästen för glas, handfatskommod, spegel och extra skåp över kombimaskinen.

Alternativt att man kollar på den alternativa planlösningen för kreativa lösningar för större förvaring som t.ex. walk-in closet och optimerade ytor i kök.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 3 190 000 kr

Avgift: 3 262 kr/månad. Ink Värme, sophantering, TV, bredband & IP-telefoni.

Pantsättning: Ej pantsatt.

Driftkostnad: Totalt ca 375 kr/månad.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 250 kr/månadVatten/avlopp: 80 kr/månadFörsäkring: 45 kr/månad
Observera att det är schablonmässigt beräknat då lägenheten ej ännu är bebodd.
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Hovås Allé 36, 436 53 HOVÅS. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2022

Lägenhetsnummer: 1212/1001

Våningsplan: Våningsplan 1 av 6. Hiss finns.

Storlek: 2 rum varav 1 sovrum. Boarea 50,5 kvm. Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Balkong/Uteplats: 16 kvm uteplats med trätrall i sydost-läge.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Information Förening

Förening: Brf Esplanaden. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 62 lägenheter.

Allmänt om föreningen: HSB Brf Esplanaden är en bostadsförening under produktion ritad av Wingårdh med stor karaktär och skiftande arkitektur. Allt för att skapa ett levande kvarter och förstärka citykänslan samtidigt som intrycket av en småskalig blandstad ska bestå. Husen har en stark egen identitet där naturmaterial, nyanser och stil varierar.
Föreningen består av 62 lägenheter och har en inbjudande gård samt två cykelförråd. Här finns flera olika zoner med vackra planteringar, grillmöjligheter, lekplats och sittgrupper.

Uppvärmning: Bergvärme.

Ventilation: Mekanisk från- och tilluft med värmeåtervinning.

Renoveringar: Fastigheterna är nyproducerade 2022 och inte tillträdda än. Inga renoveringar planerade i närtid.

TV och bredband: Tv, IP-telefoni och bredband 100/100 mbit ingår i avgiften.

Parkering: Gemensamt flerbilsgarage om två våningar. Elbilsladdning på vissa platser kommer att erbjudas.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Hovås

Hovås är beläget mellan Askim och Billdal, på behändigt avstånd från Göteborgs centrum. Karaktäristiskt för området är de eleganta och charmiga villorna utmed havet med anor från förra sekelskiftet. Idag består bebyggelsen av en blandning av dessa äldre villor och moderna bostäder som byggts upp sedan 1960-talet.

Hovås är ett område dit många barnfamiljer gärna flyttar. Här finns flera förskolor och ett par grundskolor. Hovås har ett rikt föreningsliv med verksamheter inom bland annat segling, fotboll, ishockey och ridsport.

Östra Hovås gränsar till Sandsjöbacka naturreservat. I detta vidsträckta grönområde finns flera fina vandringsleder och badsjöar. Mer motion och rekreation kan man få på Hovåsvallen samt på Hovås legendariska golfbana, Göteborgs Golfklubb. Golfklubben bildades redan 1902 och är Sveriges äldsta.

I Hovås hamn pågår båtlivet året om. Mysiga badvikar ligger som pärlor på rad och utmed havet går en promenad- och cykelväg. Hovås Kallbad med sina pittoreska badhus och restaurang är en privat anläggning som delvis även är öppen för allmänheten. Det vackra naturområdet på Amundöarna är också en populär utflykt, för såväl promenader som salta bad.

Söderöver har den nya stadsdelen Nya Hovås vuxit fram med en härlig blandning av bostäder, butiker, restauranger och kontor. Här finns det mesta man kan tänka sig! Utöver Nya Hovås så erbjuder bland annat även Sisjöns industriområde, Kodakhuset och Frölunda Torg ett brett utbud av service på nära avstånd.

Hovås inbjuder till välbefinnande i ett exklusivt och bekvämt boende nära havet och vacker natur. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Alternativ planlösning
Alternativ planlösning