Välkommen till

Beryllgatan 71

3:a Tynnered

Välplanerad trea med renoverat kök i populärt område

Varmt välkomna till en bostad att trivas i!

På andra våningen finner ni en trea där ni kan bo bekvämt utan större insyn från gatan. Två sovrum, lättmöblerat vardagsrum samt renoverat stilrent kök med ordentlig matplats. Stambytt badrum med stilrena ytskikt med både dusch och tvättmaskin. Härlig balkong med läge i sydväst och vy mot mot ett grönskande skogsparti.

P-plats i garage ingår i månadsavgiften!

Läs hela beskrivningen

Bilder

Planritning

Beskrivning

Vardagsrum
Vardagsrummet är ett stort och luftigt rum med härligt ljusinsläpp från de tre stora fönstren som vetter mot sydväst och balkongen. Vardagsrummet liksom resten av bostaden har genomgående ljusa ytskikt. Detta rum erbjuder stora sällskapsytor med plats för både soffgrupp och läshörna. Bjud in gästerna och ha en riktigt trevlig kväll då rummet är stort nog för ett större sällskap!

Balkongen
Via köket når man ut till den härliga balkongen i soligt läge med utsikt mot skogen, markis inköpt 2020.

Köket
Renoverat kök (2019) vita luckor och matchande vitt kakel över diskbänken. Flertalet skåpsluckor bjuder på gott med förvaring. Maskinell utrustning i form av vinkyl, kyl samt frys i fullstorlek, ugn och mikrovågsugn i arbetshöjd, induktionshäll samt fläktkåpa. Ett stort härligt fönster släpper in mycket ljus och gör matplatsen till en inbjudande och naturlig del av köket.

Sovrum 1
Sovrummet rymmer enkelt en stor dubbelsäng. Gott om förvaring i de stora garderoberna. Ljusa ytskikt och ljusinsläpp från fönster.

Sovrum 2
Stort sovrum som med enkelhet kan användas som kontor eller barnrum.

Hall
En stor hall välkomnar er in i bostaden. Här ifrån når ni de flesta rummen i bostaden.

Badrum
Badrummet renoverades i april 2011 under föreningens stambyte. Grått klinkergolv och ljust kaklade väggar. Inredningen består av handukstork, wc, vit handfatskommod med lådor, spegelskåp duschhörna med duschdörr i glas samt tvättmaskin och torktumlare från 2019.

Känn er varmt välkomna att boka in er på visning!

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Tynnered

I Tynnered bor man nära skog, hav och storstad. Bebyggelsen består främst av flerfamiljshus men här finns även villa- och radhusområden. Flerfamiljshusens rymliga innergårdar med skyddande trädkronor, prunkande rabatter och stora gräsytor skapar goda möjligheter till lek och avkoppling. Mellan kvarteren finns gott om promenad- och cykelvägar.

För Tynneredsbon ligger havet och naturen på nära avstånd. Med cykel tar man sig lätt ner till Fiskebäcksbadet för salta bad eller till Sjöbacka fritidsområde för härliga promenader bland sjöbodar och vacker natur.

Matinköpen sker smidigt på Ica Fiskebäck alldeles i närheten och till Frölunda Torgs köpcentrum tar man sig snabbt och enkelt. Här finns ett stort utbud av affärer samt kulturhus, simhall och träningsställen. Göteborgs centrum ligger på bara 15 minuters avstånd med bil, buss eller spårvagn. Frölunda Torg är knutpunkt för ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. Andra populära shoppingcentrum är Sisjön och köpcenter 421 som bara ligger några minuters bilfärd bort.

För barnfamiljer finns ett stort utbud av både skolor och föreningsverksamheter. Även vårdcentral, BVC och apotek finns på nära avstånd.

Möjligheterna till ett aktivt liv är många. I området finns gott om motionsslingor och bollplaner. Åkeredsvallen, Välen och Ruddalens Idrottscentrum ligger alla på behändigt avstånd.

Tynnered inbjuder till ett trivsamt boende nära skog, hav och storstadsliv.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta