Nybyggt 2014, två uteplatser och vy över hamnen från den ena uteplatsen.

Patrik Henningsson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se

Lundin Västra Göteborg

Med Lundin Västra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Ugglegården 14

3:a Brottkärrs Hamn

Kortfakta

Pris/Bud:
6 275 000 kr
Avgift:
3 251 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
82 kvm
Våning:
1/4, hiss
Byggår:
2014
Adress:
Ugglegården 14,
436 58 HOVÅS

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Underbar genomgångslägenhet på markplan med två sovrum, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt två uteplatser på var sin sida med både morgon och kvällssol. Fin vy över grönska och hamnen från ena uteplatsen. Stillrent kök från Ballingslöv och ett badrum med tvättavdelning. Arkitektonisk trevliga hus byggda med hög standard i en utomordentligt välskött föreningen. Hiss finns.
Ett perfekt boende i en växande ny del av Brottkärr. I närområdet finns flera bra skolor, hamn, badvikar och förskolor för alla åldrar. Även nära kommunikationer med buss. Nära till Nya Hovås med restauranger, affärer och komplett närservice.

Hall med plats för ytterkläder och förvaring i garderober, praktisk klinker på golvet.
Stort härligt och luftigt kök och vardagsrum i öppen planlösning.
Välutrustat kök från Ballingslöv, stor köksö, bänkskivor i granit och maskiner från Siemens.
Utgång till uteplats med stor gräsmatta utanför och fin vy ner mot hamnen.
Plats för både soffgrupp och läshörna i vardagsrummet.
Två sovrum varav ett större med utgång till en av uteplatserna och klädkammare i anslutning.
Fräscht och välutrustat badrum med dusch, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och förvaring. Kakel på väggar, klinker på golvet.
Vattenburen golvvärme i hela lägenheten ger skön komfort.
Enhetlig ekparkett i alla rum.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 6 275 000 kr

Avgift: 3 251 kr/månad. Värme, vatten, bredband, telefoni, tv och p-plats i går i avgiften.

Pantsättning: Ej pantsatt.

Driftkostnad: Totalt ca 450 kr/månad.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 400 kr/månadFörsäkring: 50 kr/månad
Riktvärde
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Ugglegården 14, 436 58 HOVÅS. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2014

Våningsplan: Våningsplan 1 av 4. Hiss finns.

Storlek: 3 rum. Boarea 82 kvm.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Information Förening

Förening: Brf Brottkärrs Havssida. Föreningen är en bostadsrättsförening. I föreningen finns 23 lägenheter.

Allmänt om föreningen: Fastighet och lägenhetsfördelning
Föreningen registrerades 2013-05-10 äger och förvaltar byggnaden på fastigheten Brottkärr 522:1. En ekonomisk plan registrerad hos Bolagsverket 2013-09-25 inklusive fakta om fastigheten och markområde. Föreningens stadgar uppdaterades senast 2021 hos Bolagsverket. Samtliga 23 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har adressen Ugglegården 10, 436 58 Hovås. Fastighetsförsäkring är tecknad hos Länsförsäkringar.

Styrelsen arbetar för att upprätthålla värdet på samtliga bostadsrätter genom en välskött förening med god ekonomi och förhållandevis låga månadskostnader. Dessutom strävar Föreningen mot att ligga i framkant vad avser vår boendemiljö och gällande miljökrav.

Uppvärmning: Vattenburen golvvärme.

Ventilation: Mekanisk frånluft.

Renoveringar: Fastigheten är i mycket bra skick. Mindre underhåll löpande såsom översyn av hissar, armaturer, fastighetsskötsel. Laddstolpar är en pågående diskussion och det finns möjlighet att framgent önska en plats med el.

TV och bredband: Tv, bredband och telefoni ingår i månadsavgiften. TV: Telia. Bredband: Telia.

Parkering: P-plats ingår i avgiften. Pågående plan finns för elstolpar.
P-plats ingår i avgiften.

Gemensamma utrymmen: Cykelförråd samt lägenhetsförråd finns att tillgå.
Ny utemiljö med bord, stolar och grillmöjligheter är en populär plats hos föreningens medlemmar.

Övriga byggnader: Förråd ca 6 kvm.

Övrigt: Kommunikationer
Busslinje 82 går mellan Ugglegården och Marklandsgatan. Rosa Express stannar uppe vid Nya Hovås och tar dig hela vägen in till centrala stan. Det finns dessutom en buss 258 som går flera turer under morgon och eftermiddag från Ugglegården till Vasaplatsen.
Bilister tar väg 158, Säröleden mot Göteborg eller söderut mot Kungsbacka och för cyklister är Säröbanan perfekt.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Hovås

Hovås är beläget mellan Askim och Billdal, på behändigt avstånd från Göteborgs centrum. Karaktäristiskt för området är de eleganta och charmiga villorna utmed havet med anor från förra sekelskiftet. Idag består bebyggelsen av en blandning av dessa äldre villor och moderna bostäder som byggts upp sedan 1960-talet.

Hovås är ett område dit många barnfamiljer gärna flyttar. Här finns flera förskolor och ett par grundskolor. Hovås har ett rikt föreningsliv med verksamheter inom bland annat segling, fotboll, ishockey och ridsport.

Östra Hovås gränsar till Sandsjöbacka naturreservat. I detta vidsträckta grönområde finns flera fina vandringsleder och badsjöar. Mer motion och rekreation kan man få på Hovåsvallen samt på Hovås legendariska golfbana, Göteborgs Golfklubb. Golfklubben bildades redan 1902 och är Sveriges äldsta.

I Hovås hamn pågår båtlivet året om. Mysiga badvikar ligger som pärlor på rad och utmed havet går en promenad- och cykelväg. Hovås Kallbad med sina pittoreska badhus och restaurang är en privat anläggning som delvis även är öppen för allmänheten. Det vackra naturområdet på Amundöarna är också en populär utflykt, för såväl promenader som salta bad.

Söderöver har den nya stadsdelen Nya Hovås vuxit fram med en härlig blandning av bostäder, butiker, restauranger och kontor. Här finns det mesta man kan tänka sig! Utöver Nya Hovås så erbjuder bland annat även Sisjöns industriområde, Kodakhuset och Frölunda Torg ett brett utbud av service på nära avstånd.

Hovås inbjuder till välbefinnande i ett exklusivt och bekvämt boende nära havet och vacker natur. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning