Välkommen till

Kabelgatan 33C

Kabelgatan 33C
2:a Majorna

Välplanerad lägenhet med balkong i soligt läge

Varmt välkomna till en mycket välplanerad och fin lägenhet i härliga Majorna. Lägenheten är högt belägen och har en utsikt över grönska och många soltimmar. Bostaden erbjuder bland annat ett generöst vardagsrum, ett trivsamt kök med bra förvaringsmöjligheter samt balkong i soligt läge!

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Lägenhetens 52,5 kvm disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i två garderober och en klädkammare.

Generöst vardagsrum som kan inredas med soffa och matplats. Ett stort fönsterparti ger fint ljusflöde åt rummet samtidigt som det bjuder på vidsträckt utsikt över hustak och grönska. Vardagsrummet har välbevarad fiskbensparkett i mörk nyans och väggar målade i vitt och ger en stilrent intryck.

Trivsamt kök med fint bevarad inredning samt genomgående vita luckor. Bänkytor i trä, diskbänk i rostfritt samt kakel i beige nyans. Mycket fint golv i ljusa toner och vita väggar. Den maskinella utrustningen utgörs av spis med ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl med frys. I köket ryms en matplats för fyra till sex personer. Ett dubbelfönster bidrar med ljusinsläpp.

Rofyllt sovrum med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord samt plats för garderober eller byråer. Härifrån nås lägenhetens balkong som har ett underbart läge, högt över staden med vidsträckt utsikt och många soltimmar.

Badrummet har ett ljust klinkergolv och helkaklade väggar med ljusblått kakel. Inredningen består av wc, handfat med förvaring, spegel, handdukstork samt badkar. Ett fönster bidrar med ljusinsläpp och vädringsmöjlighet.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Majorna

Majorna är en av Göteborgs mest genuina och charmiga stadsdelar. En stad i staden med eget uttryck och livfullhet. Vindlande kullerstensgator, vackra landshövdingehus och små parker och torg skapar tillsammans områdets trivsamma utseende och levande atmosfär.

Majorna är ett område med gamla anor. Hamnen, älven och havet har sedan århundraden varit livsviktiga för majborna. Härifrån hämtade man sin försörjning och många namn härrör från den tiden då det behövdes både båtbyggare, segelsömmare och repslagare. Idag är kajerna både arbetsplatser och härliga rekreationsområden. Och från många av Majornas kullar har man utsikt mot älvmynningen.

Stadsdelen sjuder av aktivitet för alla åldrar. Musik- och kulturlivet är rikt och det finns gott om idrottsföreningar och träningsställen. I kvarteren hittar man ett brett och varierat utbud av butiker, mysiga caféer och restauranger. Göteborgs city nås lätt med cykel, spårvagn eller buss.

Majorna är en populär stadsdel för studenter, flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. För barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor.

Små parker, som Söderlingska parken i Gathenhielmska kulturreservatet, finner man i de egna kvarteren. Klippan, Slottsskogen, Botaniska och Änggårdsbergen ligger alla på promenad- eller cykelavstånd och är ljuvliga oaser året om.

I Majorna lever man ett aktivt storstadsliv i en charmerande småstadsmiljö med både havet och grönskan inpå knuten.

Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta