Välkommen till

Walter Bengtssons Gata 21

Walter Bengtssons Gata 21
2:a Majorna / Sandarna

Nyproducerad tvåa med optimal planlösning & underbar balkong

I nybyggda Brf Bränneriet och omtyckta området mellan Majorna/Sandarna finner ni denna unika bostad. Här finner ni genomgående exklusiva materialval och ytskikt, delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med direkt utgång till den trevliga balkongen, stort sovrum med generösa förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Här bor ni granne med alla bekvämligheter så som lokala butiker, gym, restauranger och kommunikationer som enkelt och smidigt tar er runt staden. Varmt välkomna till ett hem att trivas i!

Läs hela beskrivningen
Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt nedan:

Ni välkomnas in i en möblerbar hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder bakom en skjutdörrsgarderob. Till höger finner ni plats för en hallmöbel. Redan i hallen möts ni av en känsla av genomgående hög kvalité på materialval. Ett par steg in finner ni en stor klädkammare för extra förvaring.

Vidare in når ni det inbjudande och sociala vardagsrummet. Här finner ni ett härligt ljusinsläpp från flertalet fönster. Den goda ytan gör att flera möbleringsalternativ ges med plats för soffgrupp, tv-bänk, matbord samt övrigt möblemang.

Den delvis öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör att det är trevligt att bjuda över vänner och familj att umgås med. Sobert och fint kök med kvalitativa vitvaror. Goda förvaringsmöjligheter i såväl skåp som lådor samt en generös arbetsyta för den som tycker om att laga mat. Den maskinella utrustningen utgörs av fläkt, spishäll, diskmaskin, mikro samt kombinerad kyl och frys. Intill fönstret finner ni en given plats för ett matbord. De två fönstren som i gavel möts gör att ljuset får flöda i rummet.

Bostadens sovrum är ljust och harmoniskt med plats för dubbelsäng, byrå, skrivbord eller garderober.

Det helkaklade badrummet är med sin goda storlek inredd med wc, handfatskommod, spegel, duschhörna samt tvättmaskin.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Karta