Välkommen till

Dalheimersgatan 3B

Dalheimersgatan 3B
2:a Norra Guldheden

Charmig tvåa med balkong mot sydväst & bevarade originaldetaljer

Med optimalt läge mellan de gröna omgivningarna och centrum finner ni denna härliga 40-talstvåa. Bostaden erbjuder en underbar balkong i söderläge, fungerande öppen spis, karaktärsrika burspråksfönster samt bevarade originaldetaljer. Lägenheten har stora fina rum som erbjuder flera möbleringsalternativ och goda förvaringsmöjligheter. Med närhet till stadens stora utbud av restauranger, caféer, shopping och underbara grönområden är detta ett område att trivas i!

Läs hela beskrivningen
Nicklas
ansvarig mäklare
Nicklas Arnesson
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 69 nicklas.arnesson@lundin.se

Med Lundin Fastighetsbyrå får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Nicklas
ansvarig mäklare
Nicklas Arnesson
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 69 nicklas.arnesson@lundin.se

Med Lundin Fastighetsbyrå får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Bilder

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på nicklas.arnesson@lundin.se.

Lägenheten disponerade enligt följande:

Innanför ytterdörren välkomnas ni av en rymlig hall med plats för fri avhängning av ytterkläder, önskat möblemang samt goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Golvet kläs av trägolv i holländskt mönster i vitt lack och väggarna är terracottamålade. Samtliga golv i bostaden har slipats 2022 samt väggarna är nymålade.

Generöst utformat vardagsrum med stora fönsterpartier som ger bostaden rikligt med ljus och den genomgående generösa takhöjden bidrar med rymd. Här finns det plats för soffgrupp, tv-bänk och önskat möblemang. I anslutning till vardagsrummet har ni direkt utgång till den härliga balkongen i sydvästligt läge som är en underbar plats under de varma månaderna. Under vinterhalvåret så finner vi den unika öppna spisen med en brasa att slå sig ner vid.

Vidare finner ni plats för ett större matbord och stolar som ligger i anslutning till köket. Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter samt arbetsytor för den som tycker om att laga mat. Den maskinella utrustningen består utav fläkt från Whirlpool, induktionshäll, inbyggd ugn från Samsung 2021, Spis från Husqvarna, integrerad diskmaskin från Bosch år 2022,kombinerad kyl och frys från Bosch samt mikro. Väggarna pryds av vit målarfärg och på golvet ligger originalgolv som sätter charm på detta kök.

Harmoniskt och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord samt önskat möblemang. Här finner vi platsbyggda garderober som bidrar till generös förvaring. Väggarna är målade i gråbeige ton samt nyslipade golv för en enhetlig bas. Ett fint ljusinsläpp kommer från ett stort fönster.

Helkaklat och fräscht badrum men goda förvaringsmöjligheter. Inredningen utgörs av wc, handfat, duschhörna med vikbar glasvägg. Här erbjuds även en kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Samsung samt handdukstork för extra komfort. Ett öppningsbart fönster bidrar till ljusinsläpp och vädringsmöjligheter. För den extra bekvämligheten finner vi även golvvärme.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening

Karta