Välkommen till

Hökegatan 12

2:a Olskroken

Insynsskyddad tvåa med balkong i välskött förening

Välkommen till Olskroken och Hökegatan! Här erbjuds nu en tvåa om 50 kvadrat belägen på våning fyra dit du lätt tar dig via hiss. Bostaden erbjuder en rymlig balkong med förmiddagssol mot föreningens gård som också gränsar mot en bergsvägg vilket gör läget väldigt lugnt och utan insyn. Lägenheten är i äldre skick och är därför i behov av viss renovering. Här bor du i en stabil och mycket välskött BRF om 104 lägenheter samt en hyreslokal. Till lägenheten hör ett rymligt förråd belägen på samma våningsplan som lägenheten.

Läs hela beskrivningen
Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Benjamin
assisterande mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Benjamin
assisterande mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Fyra våningar upp i huset så välkomnas vi in i en luftig hall med plats för avhängning direkt innanför dörren samt förvaringsmöjligheter i två rejäla garderober. Här är väggarna vita och på golvet ligger en parkett som löper vidare in i vardagsrummet.

Badrummet nås från hallen och är utrustat med duschkabin, handfat med underliggande kommod, spegelskåp samt WC. Väggarna är halvkaklade i vitt och därefter målade i gult, golvet täcks av en beige plastmatta.

Köket består av vita skåpsluckor, ljus bänkskiva och ovan denna sitter ett vitt kakel. Här finns utrustning i form av spis med ugn, spisfläkt och kyl/frys från Bosch. Golvet täcks av en plastmatta och väggarna är tapetserade med en ljus mönstrad tapet.

Vardagsrummet har trevligt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Golvet täcks av samma parkett som i hallen och väggarna är vita även här. Bra planerat rum med gott om plats för både soffgrupp och matbord om man önskar. Från vardagsrummet nås balkongen med trevlig utsikt mot naturen.

Sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet och här kan man möblera med dubbelsäng och tillhörande sängbord, dessutom finns två garderober för förvaring. En plastmatta täcker golvet och väggarna är ljusa.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Olskroken

Torghandel, småstadscharm och storstadspuls
Olskroken är ett område med gamla anor. Idag blandas moderna bostadshus med 50-talsarkitektur och äldre byggnader. Kring Redbergsplatsen står vackra landshövdingehus samt den pampiga St. Paulikyrkan.

Vid Olskrokstorget pågår traditionell torghandel, här finns flera fiskebodar, blomsterförsäljare och annat smått och gott. Vid torget finns även butiker och matställen. Kommunikationerna i området är goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Redbergsskolan och Redbergsteatern har ett stort utbud av kurser, föredrag och föreställningar. I Härlanda Park ligger kulturhuset Kåken som rymmer bl.a. bibliotek, öppen förskola och café. Flera träningsanläggningar finns på nära avstånd.

Gröna oaser finner man exempelvis i Östra kyrkogårdens park, i Redbergsparken och i Delsjöreservatet. I de lummiga skogarna finns vandringsleder, motionsslingor, ridvägar och badsjöar. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Olskroken inbjuder till ett bekvämt och trivsamt boende i Göteborgs östra centrum. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta