Välkommen till

Ullmansgatan 5A

2:a Övre Eriksberg

Nyrenoverad lägenhet i charmigt landshövdingshus

Välkomna in i denna nyrenoverade lägenhet via föreningens mysiga innegård och två trappor upp. Här har alla ytskikt och kök renoverats 2022 i ljusa materialval. Köket är inrett med allt du kan tänkas behöva och har en given plats för matbord intill ett fönster. Vardagsrum och sovrum är vältilltagna och ljusinsläppet är generöst. Badrummet är kaklat och målat. Förvaringsmöjligheterna är goda i en klädkammare samt flertalet garderober i sovrum.

Läs hela beskrivningen
Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Välkommen att ta trapporna upp till andra våningen. Här slås du direkt av bostadens fantastiska ljusinsläpp samt lukten av nyrenoverat! Hallen har plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i bostadens klädkammare. Det nylagda och ljusa laminatgolvet är genomgående i hela lägenheten. Även färgsättningen på de målade väggarna är genomgående.

Vardagsrummet är ljust och rymligt tack vare den generösa takhöjden samt ett vackert och stort fönsterparti. Här ryms med lätthet såväl soffgrupp med tillhörande möblemang som skrivbord.

Bostadens kök renoverades 2022 och du som köpare blir första personen att tillaga en god middag. Inredningen är tidlös och stilren med vita luckor och detaljer i svart som bryter av. Ovan den mörka bänkskivan i laminat sitter stänkskydd i en jordnära ton. Utrustningen består utav induktionshäll, ugn, fläkt, mikro, samt integrerad diskmaskin och kyl/frys. Intill ett fönsterparti finns en given plats för matbord med utsikt över den lummiga innegården.

Ett väl tilltaget sovrum med goda förvaringsmöjligheter i fyra garderober. Plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Ljusinsläppet är även här generöst tack vare ett stort fönsterparti.

Det kaklade badrummet går i ljusa toner och är utrustat med wc, spegelskåp, handfatskommod samt duschhörna.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Övre Eriksberg

Vackra omgivningar, historia och staden runt hörnet
Välkommen till populära Övre Eriksberg! Här möts historia och framtid
i en skön harmoni. Området i stort präglas av expansion och framåtanda och här erbjuds ett stort utbud av skolor, kultur- och föreningsliv samt affärsverksamheter. Fina grönområden finns inom bekvämt avstånd, liksom den härliga kajpromenaden vid Eriksberg och Sannegården.

Trevliga restauranger, caféer och butiker finns det gott om och till Eriksbergs köpcentrum är det gångavstånd. Inom nära håll ligger även Lundbybadet och Rambergsvallen, två fina motions- och idrotts- anläggningar. Kommunikationerna till och från området är mycket goda med flera busslinjer och täta avgångar. Med stombuss 16 tar det ca 12 minuter in till centrala Göteborg.

Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta