Välkommen till

Birkagatan 45A

Birkagatan 45A
2:a Örgryte Bö

Kvadratsmart tvåa med social öppen planlösning

Välkomna till lugnet i staden med underbara grönskande omgivningar och närhet till kommunikationer som på några minuter tar dig till citys puls! Med bekvämt läge en våning upp i huset ligger denna yteffektiva tvåa om 34 kvm. Öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum där det renoverade köket blir en fin del av rummet som även präglas av nyslipad och behandlad fiskbensparkett. Sovrummet ligger avskilt i andra änden av lägenheten och har fint ljusinsläpp. Säljarna har stor flexibilitet kring tillträde!

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på victoria.wigerud@lundin.se.

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för fri avhängning samt förvaringsmöjligheter i en inbyggd garderob och en klädkammare. Golvet kläs av slipad och behandlad ekparkett och väggarna är målade i en ljus beige ton.

Härliga sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning som har fint ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti. Golvet kläs av slipad och behandlad fiskbensparkett och väggarna är målade i en beige ton. Här kan man inreda med soffa och matplats.

Köket renoverades 2020 och har köksinredning från Ikea med bänkytor i trä och mörkt kakel ovanför spisen. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll (Gorenje), fläkt (Gorenje), inbyggnadsugn med varmluftsfunktion (Gorenje), integrerad diskmaskin (Logik, 2020) samt kyl med frys (LG, 2020). I taket runt hela köksdelen sitter dimbara infällda spotlights vilket ramar in på ett fint sätt.

Rofyllt sovrum med fint ljusinsläpp som kan inredas med dubbelsäng. Golvet kläs av slipad och behandlad ekparkett och väggarna är målade i en ljus beige ton tillsammans med en grön fondvägg.

Badrummet har kaklade väggar i vitt och ljusgrå våtrumsmatta. Inredningen består av wc, handfat, duschhörna med avskiljande glasdörr och takduschset. Ett insynsskyddat fönster bidrar med dagsljus.

Ytskikten i alla rum förutom badrummet renoverades 2020.

Örgryte passar er som önskar ett centralt men ändå lugnt och tryggt boende med närhet till natur- och grönområden. I närområdet finner ni fina strövområden med porlande bäckar. Det är gångavstånd till Delsjöområdets naturreservat med härlig natur och sjöar för svalkande bad. Här ligger även Skatås med motionsanläggning och elljusspår. Vid Bö affärscentrum finns matvarubutiker, servicebutik, pizzeria, catering/delikatessbutik, restaurang samt blomsterbutik. Vill ni ta er vidare in till city gör ni det lätt med 5:ans spårvagn, som har en hållplats alldeles i närheten, . Det är även smidigt att ta sig ut på motorvägen för de som har bil och gratis parkering finns längst med gatorna i området.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Örgryte Bö

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta