Välkommen till

Beryllgatan 51

Beryllgatan 51
3:a Tynnered

Modern & ljus bostad med härlig balkong

Med moderna genomgående ljusa ytskikt och härliga ytor är detta ett hem att trivas i! Här erbjuds ett ljust och socialt vardagsrum, inbjudande kök med stilrena och moderna materialval, härlig balkong samt två harmoniska sovrum. Tack vare den generösa storleken på samtliga rum erbjuds flera möbleringsalternativ efter behov. Strax utanför porten har ni bekvämligheter och närhet till kommunikationer som tar er runt staden på ett enkelt och smidigt sätt. Välkomna på visning!

Läs hela beskrivningen

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Ni välkomnas in igenom en säkerhetsdörr in i en ljus hall med gott om plats för avhängning samt förvaring i en skjutdörrsgarderob. Här finns yta för en hallmöbel. Genomgående ljusa väggar som målades om 2021 och fint golv.

Till höger in i bostaden når ni det trevliga och nyrenoverade köket (2021). Inredningen är vit med mörk bänkskiva med ovanliggande stänkskydd i vitt kakel. Här erbjuds goda förvaringsmöjligheter i lådor och skåp. En given plats för matbord finns intill det stora fönsterpartier. Den maskinella utrustningen utgörs av fläkt, spishäll, inbyggd ugn i optimal höjd, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Från köket har ni direkt utgång till den härliga balkongen i värmande sol flera timmar om dagen med högt och fritt läge.

I anslutning till köket finner ni bostadens ena sovrum. Här inne går det utmärkt att inreda som just sovrum, gästrum eller kontor. Rummet har plats för såväl säng, skrivbord, byrå samt övrigt möblemang.

Socialt och inbjudande vardagsrum som har plats för soffgrupp, tv-bänk, fåtölj samt övrigt möblemang. Den ljusa färgsättningen gör det enkelt att inreda efter egen smak och på golvet ligger originalgolv. Stort och härligt fönster öppnar upp rummet och ger ett härligt ljusinsläpp.

Bostadens andra sovrum nås genom hallen och är även det generöst i sin storlek. Här får dubbelsäng, sidobord samt byrå plats. Längst ena väggen finns flertalet garderober som bidrar till goda förvaringsmöjligheter.

Helkaklat badrum med ljusblått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp, handdukstork, duschhörna med vikbara dörrar samt både tvättmaskin och torktumlare från Miele. Fönstret bidrar till vädringsmöjligheter och ljusinsläpp. Behaglig golvvärme för extra komfort.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Tynnered
I Tynnered bor man nära skog, hav och storstad. Bebyggelsen består främst av flerfamiljshus men här finns även villa- och radhusområden. Flerfamiljshusens rymliga innergårdar med skyddande trädkronor, prunkande rabatter och stora gräsytor skapar goda möjligheter till lek och avkoppling. Mellan kvarteren finns gott om promenad- och cykelvägar.

För Tynneredsbon ligger havet och naturen på nära avstånd. Med cykel tar man sig lätt ner till Fiskebäcksbadet för salta bad eller till Sjöbacka fritidsområde för härliga promenader bland sjöbodar och vacker natur.

Matinköpen sker smidigt på Ica Fiskebäck alldeles i närheten och till Frölunda Torgs köpcentrum tar man sig snabbt och enkelt. Här finns ett stort utbud av affärer samt kulturhus, simhall och träningsställen. Göteborgs centrum ligger på bara 15 minuters avstånd med bil, buss eller spårvagn. Frölunda Torg är knutpunkt för ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. Andra populära shoppingcentrum är Sisjön och köpcenter 421 som bara ligger några minuters bilfärd bort.

För barnfamiljer finns ett stort utbud av både skolor och föreningsverksamheter. Även vårdcentral, BVC och apotek finns på nära avstånd.

Möjligheterna till ett aktivt liv är många. I området finns gott om motionsslingor och bollplaner. Åkeredsvallen, Välen och Ruddalens Idrottscentrum ligger alla på behändigt avstånd.

Tynnered inbjuder till ett trivsamt boende nära skog, hav och storstadsliv.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta