Välkommen till

Görjelycksgatan 23

1:a Mölndal / Kvarnbyn

Välplanerad etta med altan och villakänsla

Välkomna till denna fantastiska genomgångslägenhet med villakänsla och tillgång till en härlig altan i soldränkt läge! Lägenheten har ett modernt kök i stilrena materialval med riktigt bra förvaringsmöjligheter samt ett stilrent helkaklat badrum med tvättmaskin. I detta lugna, gedigna och grönskande område bor man med närhet till Mölndals Galleria, bageri, pizzerior och härliga Stensjön och dess badplats.

Läs hela beskrivningen
Elina
ansvarig mäklare
Elina Vadász
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se
Carl
assisterande mäklare
Carl Hogéus
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 60 carl.hogeus@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Elina
ansvarig mäklare
Elina Vadász
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se
Carl
assisterande mäklare
Carl Hogéus
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 60 carl.hogeus@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på elina.vadasz@lundin.se.

Vid ingången finner vi en fantastisk altan med riktig huskänsla! Här finns plats för en loungegrupp eller matbord för dess trevliga grillkvällar! Gräsmatta runtomkring samt rabatter kring husknuten ger verkligen en harmonisk vy.

Vidare in i bostaden möts vi av en trevlig hall med goda förvaringsmöjligheter direkt till vänster. Golvet kläs i klinker och väggarna är vitmålade. Från hallen nås kök, badrum och bostadens vardagsrum/sovrum. Vidare in till vänster finner vi lägenhetens totalrenoverade kök från 2015. Genomgående vita luckor med bra förvaring i form av skåp och hyllor. Köket är utrustat med integrerad kyl och frys, induktionshäll, ugn, inbyggd micro samt integrerad diskmaskin. Matbordet har sin givna plats intill fönster med en fin vy över de grönskande omgivningarna.

Bostadens badrum finner vi i mitten av lägenheten och är totalrenoverat 2016 i stilrena färger. Här finns tvättmaskin, dusch, toalett samt kommod med förvaring. Även spotlights och handdukstork är installerat i detta stilfulla badrum! Från badrummet passerar man hallen för att komma till vardagsrummet som ger gott om plats för soffa, soffbord, tv-bänk samt säng och dess tillhörande möblemang. Rummet är helt kvadratiskt vilket gör det enkelt att möblera så som man önskar.

I området finns underbara promenadstråk och på bara några minuter når man Stensjön och dess härliga badplats. Här bor man i ett lugn och naturnära område med bara 10 minuters promenad från Mölndals Centrum och den nybyggda Gallerian. I Kvarnbyns anrika miljö möts man av gedigna byggnader, caféer, bageri och forsen som följer hela vägen ner mot centrum.

Observera att marken tillhör föreningen och ytorna/grönområdena runt omkring huset kan nyttjas av alla medlemmar.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Mölndal Kvarnbyn

Välkommen till populära Kvarnbyn i Mölndal! Här har det under de senaste åren skapats omsorgsfullt utformade bostäder med högt läge och utsikt över vackra Störtfjället samt södra Mölndal. Att bo intill Kvarnbyns unika miljö är få förunnat. Det småskaliga och gemytliga genomsyrar livet här, samtidigt som man har nya Mölndals innerstad på bekvämt avstånd. Området skiljer sig från omgivande stadsdelar genom sin gamla bebyggelse och den brusande Mölndalsån som forsar ner längs sluttningen mellan husen.

I Kvarnbyn bor man med bekvämt avstånd till det mesta. I närområdet finns bland annat bageri och restaurang och till Mölndals innerstad, med sitt breda utbud av butiker, restauranger och caféer, är det promenadavstånd. Goda kommunikationer med bussar från Gamla Torget, tåg från Mölndals station eller spårvagn från Mölndals centrum, tar dig snabbt in till centrala Göteborg.

Stensjön är ett populärt naturområde nära Kvarnbyn. Här finns härliga promenadstråk, motionsspår och mysiga badplatser. Även naturområdet runt Gunnebo slott med sin vackra park och goda närproducerade mat erbjuder grönska och motionsspår.

Här i Kvarbyn finns alla förutsättningar att trivas!

Karta