Välplanerad etta med altan och villakänsla

Elina Vadász
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se
Carl Hogéus
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 60 carl.hogeus@lundin.se

Lundin Mölndal

Med Lundin Mölndal får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Görjelycksgatan 23

1:a Mölndal / Kvarnbyn

Kortfakta

Pris/Bud:
2 095 000 kr
Avgift:
3 200 kr/mån
Rum:
1 rum
Boarea:
34,5 kvm
Våning:
1/2, ej hiss
Byggår:
1929
Adress:
Görjelycksgatan 23,
431 34 Mölndal

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Välkomna till denna fantastiska genomgångslägenhet med villakänsla och tillgång till en härlig altan i soldränkt läge! Lägenheten har ett modernt kök i stilrena materialval med riktigt bra förvaringsmöjligheter samt ett stilrent helkaklat badrum med tvättmaskin. I detta lugna, gedigna och grönskande område bor man med närhet till Mölndals Galleria, bageri, pizzerior och härliga Stensjön och dess badplats.

Välkommen att boka in er på visning!

Vid ingången finner vi en fantastisk altan med riktig huskänsla! Här finns plats för en loungegrupp eller matbord för dess trevliga grillkvällar! Gräsmatta runtomkring samt rabatter kring husknuten ger verkligen en harmonisk vy.

Vidare in i bostaden möts vi av en trevlig hall med goda förvaringsmöjligheter direkt till vänster. Golvet kläs i klinker och väggarna är vitmålade. Från hallen nås kök, badrum och bostadens vardagsrum/sovrum. Vidare in till vänster finner vi lägenhetens totalrenoverade kök från 2015. Genomgående vita luckor med bra förvaring i form av skåp och hyllor. Köket är utrustat med integrerad kyl och frys, induktionshäll, ugn, inbyggd micro samt integrerad diskmaskin. Matbordet har sin givna plats intill fönster med en fin vy över de grönskande omgivningarna.

Bostadens badrum finner vi i mitten av lägenheten och är totalrenoverat 2016 i stilrena färger. Här finns tvättmaskin, dusch, toalett samt kommod med förvaring. Även spotlights och handdukstork är installerat i detta stilfulla badrum! Från badrummet passerar man hallen för att komma till vardagsrummet som ger gott om plats för soffa, soffbord, tv-bänk samt säng och dess tillhörande möblemang. Rummet är helt kvadratiskt vilket gör det enkelt att möblera så som man önskar.

I området finns underbara promenadstråk och på bara några minuter når man Stensjön och dess härliga badplats. Här bor man i ett lugn och naturnära område med bara 10 minuters promenad från Mölndals Centrum och den nybyggda Gallerian. I Kvarnbyns anrika miljö möts man av gedigna byggnader, caféer, bageri och forsen som följer hela vägen ner mot centrum.

Observera att marken tillhör föreningen och ytorna/grönområdena runt omkring huset kan nyttjas av alla medlemmar.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 2 095 000 kr

Avgift: 3 200 kr/månad.

Andelstal: Andel i föreningen är 1,5643%. Andel av årsavgift är 1,62206%.

Pantsättning: Ej pantsatt. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 483 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr.

Information Bostad

Adress: Görjelycksgatan 23, 431 34 Mölndal. Mölndal kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 1929

Lägenhetsnummer: 14

Våningsplan: Våningsplan 1 av 2. Ej hiss. Markplan med egen ingång.

Storlek: 1 rum. Boarea 34,5 kvm.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Information Förening

Förening: HSB Brf Görjekullen i Mölndal. Föreningen är en bostadsrättsförening. I föreningen finns 36 lägenheter.

Allmänt om föreningen: Nybyggnadsåret är 1984 då föreningen bildades efter renoveringarna som utförts av HSB bygg AB.
Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade hos Folksam.

Föreningens ekonomi: Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Föreningen äger och förvarltar fastigheterna Görjelyckan 1 och Kikås 1:174.

Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Föreningen tillåter delat ägande: Nej.
Föreningen äger marken: Nej

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Självdrag.

Energideklaration: Utförd.

Renoveringar: De följer en 10 årig underhållsplan.

Det kommer i höst att göras ett omfattande markarbete med kulvertrenovering och dränering av tre fastigheter där nr 27 ingår.

TV och bredband: Föreningen är ansluten till Telias fiber. För tv ingår grundutbudet på 18 kanaler som bekostas genom månadsavgiften. Digitalboxen för tv samt HDMI-kabel tillhör föreningen och ingår i lägenheten och denna ska lämnas kvar vid flytt. Det är av största vikt att poängtera när en bostadsrättsinnehavare flyttar ska personen i fråga avregistrera sig på adressen genom ett samtal till Telia.


Bredband
Bredbandsavtal tecknas av respektive bostadsrättsinnehavare. Den router som ingår tillhör föreningen och skall lämnas kvar om bostadsrättshavaren flyttar. I fastigheten finns bredband fiber som bostadsrättshavare kan välja att använda. Teckna ett avtal genom att kontakta Telia.

Vid fel på tv-box eller router kontakta styrelsen för hjälp att göra en felanmälan till Telia.

Parkering: P-plats kostar 350kr/månad. Totalt finns det 29 stycken. (separat kö).
P-plats kostar 350kr/månad. Totalt finns det 29 stycken. (separat kö).

Gemensamma utrymmen: Tvättstuga finns i hus nummer 10 och 21.
Förråd finns även till lägenheten i husets källare.

Övrigt: Viktigt att framtida köpare är medveten om att föreningens medlemmar har gemensamt ansvar för att sköta gemensamma ytor och utrymmen. Det gäller även gräsklippning och snöskottning. Det finns ingen fastighetsskötare.

www.hsb.se/molndal/brf/gorjekullen

Informationen ovan är tagen från styrelsen, föreningens årsredovisning samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Mölndal Kvarnbyn

Välkommen till populära Kvarnbyn i Mölndal! Här har det under de senaste åren skapats omsorgsfullt utformade bostäder med högt läge och utsikt över vackra Störtfjället samt södra Mölndal. Att bo intill Kvarnbyns unika miljö är få förunnat. Det småskaliga och gemytliga genomsyrar livet här, samtidigt som man har nya Mölndals innerstad på bekvämt avstånd. Området skiljer sig från omgivande stadsdelar genom sin gamla bebyggelse och den brusande Mölndalsån som forsar ner längs sluttningen mellan husen.

I Kvarnbyn bor man med bekvämt avstånd till det mesta. I närområdet finns bland annat bageri och restaurang och till Mölndals innerstad, med sitt breda utbud av butiker, restauranger och caféer, är det promenadavstånd. Goda kommunikationer med bussar från Gamla Torget, tåg från Mölndals station eller spårvagn från Mölndals centrum, tar dig snabbt in till centrala Göteborg.

Stensjön är ett populärt naturområde nära Kvarnbyn. Här finns härliga promenadstråk, motionsspår och mysiga badplatser. Även naturområdet runt Gunnebo slott med sin vackra park och goda närproducerade mat erbjuder grönska och motionsspår.

Här i Kvarbyn finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning