Välkommen till

Blåsvädersgatan 6

3:a Biskopsgården

Välplanerad gaveltrea med inglasad balkong & stor potential

Välkomna till en ljus gaveltrea med stora fönsterpartier i två väderstreck och inglasad balkong som man kan njuta av under stora delar av året. Vardagsrummet och köket har fritt läge med grönskande utsikt. Lägenheten har en trevlig planlösning, bevarad fiskbensparkett, originalkök i femtiotalsstil, två stora sovrum, klädkammare samt helkaklat badrum. Lägenheten har renoveringsbehov så här finns alla möjligheter för att skapa ert personliga drömhem! Här bor man även i en välskött och familjär förening med låga avgifter.

Läs hela beskrivningen
Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en möblerbar hall med plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i en inbyggd garderob med överskåp och en klädkammare. Parkettgolv och ljusa tapeter.

Köket har originalinredning i femtiotalsstil med bevarade glasbehållare för torrvaror. Stänkskydd i ljust kakel. Den maskinella utrustningen består av spis med ugn, fläkt samt kyl med frys. Plastmatta och ljusa tapeter. Välplanerad utformning som erbjuder gott om förvaring, bra arbetsytor samt en ljus matplats invid fönstret.

Trivsamt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti med insynsskyddat och fritt läge. Härifrån nås lägenhetens inglasade balkong med utsikt över omgivningarna. Vardagsrummet kan inredas med soffa och matsalsbord. Originalparkett i fiskbensmönster och ljusa tapeter.

Lägenheten har två stora sovrum med plats för dubbelsäng alternativ säng och arbetshörna samt fint ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Det ena sovrum nås från köket och har ljus plastmatta och ljusblåa tapeter. Det andra sovrummet nås från hallen och har laminatgolv och gula tapeter.

Helkaklat badrum med ljust gråmelerat kakel och klinker. Inredningen består av wc, handfat, spegelskåp samt badkar. Ett fönster bidrar med vädringsmöjlighet och dagsljus.


I Södra Biskopsgården är omgivningarna trivsamma och det mesta man kan önska finns i närheten. I närområdet ligger flera skolor samt Vårväderstorget med bland annat Willys och vårdcentral. Här bor ni i en grön stadsdel med fina friluftsområden som Svarte Mosse där ni finner ett flertal leder och naturstigar samt Hisingsparken som är Göteborgs största parkområde. Kommunikationerna är goda då flera spårvagnar snabbt tar er in till centrum. Med cykel tar det cirka 10 minuter till Norra Älvstranden och Chalmers Lindholmen.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Biskopsgården

Kajpromenader, storstadsliv och vacker natur


Biskopsgården är en naturskön citynära förort till Göteborg som till största del bebyggdes under 1950-1960 talet. Området är uppbyggt kring tre större torg; Friskväderstorget, Vårväderstorget och Länsmanstorget. Bebyggelsen är till stor del belägen i höglänt terräng och många bostäder har vidsträckt utsikt över staden i öster eller skärgården i väster. Biskopsgården är känt för sina fina naturområden som till exempel Svarte Mosse med sitt rika fågelliv eller den kuperade och fornminnesrika terrängen kring Store Vette. Biskopsgården ligger ca 15 minuter med spårvagn från centrala Göteborg och nås med flera spårvagnslinjer. I området finns ett rikt föreningsliv samt flera förskolor och grundskolor i årskurs F-9. Biskopsgården har en mångfald av kultur och språk vilket utmärker stadsdelen.

Karta