Snart till salu

Genomgångstvåa med västerbalkong

Anders Pettersson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se

Lundin Centrala Hisingen

Med Lundin Centrala Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Majvivsgatan 2C

2:a Centrala Hisingen

Kortfakta

Pris/Bud:
2 500 000 kr
Avgift:
2 680 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
55 kvm
Byggår:
1947
Adress:
Majvivsgatan 2C,
417 40 GÖTEBORG

Lundin Värdering

Boka nu
Välkommen att kontakta Anders
Välkommen att kontakta Anders
Keillers Park
Keillers Park

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på anders.pettersson@lundin.se.

Välkomna till denna centralt belägna genomgångstvåa! Lägenheten erbjuder välplanerade planlösning och balkong i härligt västerläge med många soltimmar! Idylliskt läge i lummigt område med trevlig blandning av villor och flerfamiljshus. Lågt belånad förening med låg avgift är ett extra bonus.

Här bor man med närhet till kommunikationer och inom några minuter nås både Backaplan och Centrala Göteborg. Fina naturområden erbjuds såsom den ljuvliga Hisingsparken, Keillers Park samt Ramberget. Bravida Arena, Lundbybadet och gym finns på andra sidan gatan. På gångavstånd ligger det även ett par mataffärer, caféer, restauranger samt butiker. Området är expansivt och det byggs mycket nytt i närheten. Går allting enligt plan så kommer även Volvo Campus att växa fram i närheten inom en snar framtid och en linbana finnas som alternativt transportmedel.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 2 500 000 kr

Avgift: 2 680 kr/månad. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

Pantsättning: Pantsatt, lån löses på tillträdesdagen. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 483 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr. Betalas av säljaren.

Driftkostnad: Totalt ca 449 kr/månad.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 304 kr/månadFörsäkring: 145 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Majvivsgatan 2C, 417 40 GÖTEBORG. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 1947

Lägenhetsnummer: 12/1102

Storlek: 2 rum. Boarea 55 kvm.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Information Förening

Förening: BRF Blåvivan. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 16 lägenheter.

Allmänt om föreningen: BRF Blåvivan bildades år 2018. Föreningens fastighet Göteborg Kvillebäcken 38:6 är upplåten med tomträtt. Föreningens adresser är Majvivsgatan 2A-D.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Frånluft.

Energideklaration: Utförd 2017-10-06. Energiprestanda 115 kWh/kvm och år. Energiklass E.

Renoveringar: Föreningen följer en löpande underhållsplan från 2018-2044.
Urval av utförda renoveringar:
1987: Stambyte, fönster, fasad med tilläggsisolering, tak, ventilation, badrum, kök, elcentraler och elinstallationer. Efter det har nya lägenhetsdörrar installerats och det har dränerats.
2018 exploaterades råvinden och 6 nya vindslägenheter byggdes. I samband med inredning av vinden förlängdes och renoveras trapphusen och även reparation av puts på grund och mark vid entréer lagas.

TV och bredband: Kabel-TV med grundutbud från Tele2 ingår i avgift. Bredband tecknas separat.

Parkering: Föreningen förfogar över 16 parkeringsplatser. Kostnad för att hyra en plats är 500kr/månad.
Det finns även besöksparkeringar i området.

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns en gemensam tvättstuga samt förråd på källarplan.

Övriga byggnader: Källarförråd, ca 10 kvm.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Centrala Hisingen

Bekvämt boende, god service och gröna oaser


Centrala Hisingen består av flera mindre områden såsom Brämaregården, Kvilletorget, Kyrkbyn och Lundby. Området präglas idag av nytänkande och framtidsvisioner och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

I kvarteren finns närbutiker, matställen och frisörer, ofta samlade kring mindre torg. Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen erbjuder allt från frukt och grönt till lokala delikatesser och smaker från när och fjärran. Saluhallen är en populär mötesplats för kringboende i alla åldrar. Backaplan är det stora shoppingcentret i området. Utöver stormarknader finns här träningsställen och restauranger.

Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta Damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Kommunikationerna i området är mycket goda. På bara ett par minuter når man Göteborgs centrum. Det finns även gott om gång- och cykelvägar att ta sig fram på.

Centrala Hisingen inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Här finns alla förutsättningar att trivas!