Välkommen till

Ponnygatan 2E

3:a Mölndal Åby

Välutrustad trea högst upp i byggnaden med balkong i söderläge

Det första intrycket av bostaden är ljusinsläppet från fönsterpartierna i två väderstreck. Här bosätter ni er i en trerummare där underhåll kontinuerligt genomförts. Genomtänkta val i såväl val av interiör, ytskikt och vitvaror ger bostaden en balans mellan modernt och harmoniskt. Ett av bostadens alla attribut är det vita parallellköket från Kvik med skåpsförvaring på ena sidan av köket för att inge en känsla av rymd och utrustas med vitvaror från Siemens studioLine. Åby är ett omtyckt område i Mölndal oavsett ålder, där både naturen och kommunikationen är nära tillhands.

Läs hela beskrivningen
Carl
ansvarig mäklare
Carl Hogéus
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 60 carl.hogeus@lundin.se
Elina
assisterande mäklare
Elina Vadász
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Carl
ansvarig mäklare
Carl Hogéus
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 60 carl.hogeus@lundin.se
Elina
assisterande mäklare
Elina Vadász
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Möblerbar hall med goda förvaringsmöjligheter i garderober. Golvet kläs av kolfärgad klinker som övergår till laminatgolv i kök, vardagsrum och ett av sovrummen, vilket ger ett enhetligt intryck!

Kök renoverades under år 2018. Inreds med ytskikt i mörkgrått och har vita, släta skåpsluckor från Kvik. Den mörkgrå, gedigna bänkskivan är av kompaktlaminat 12mm med stenimitation som har bra arbetsytor och får en fin kontrast mot kakelstänkskyddet med stenimitation. Vitvarorna utgörs av kolfilterfläkt från Thermex, induktionshäll, micro och varmluftsugn i ergonomisk höjd, integrerad diskmaskin från Siemens studioLine samt kyl & frys med side-by-side utförande från Samsung. Parallellköket har en genomtänkt förvaring som utgörs av både över- och underskåp på ena sidan medan den andra har endast underskåp vilket ger en känsla av rymd och fint ljusflöde.

Från köket nås badrummet som är helkaklat i vitt och har svart klinker i natursten med golvvärme som bryts av i en stilren finish med de kromade detaljerna. Inredningen består av WC, kommod med ovanpåliggande handfat, spegel, handdukstork, dusch med klarglasvägg samt både handdusch och taksil från Svedbergs. I badrummet finns det även installerat tvättmaskin från Siemens och torktumlare från Zanussi, för att underlätta i vardagen.

Vardagsrummet har ett stort fönsterparti som ger ett fint ljusinsläpp. Bra disponering och rymd vilket ger valmöjligheter till er inredning med exempelvis soffa, fåtölj och matsalsbord. Balkongen nås från kök och vardagsrum vilket bidrar med en luftig känsla och rymd till sällskapsytorna. Passar utmärkt att inreda med loungemöbler för att sedan få koppla av med några svalkande glas i det soliga söderläget.

Sovrummen som är platsen för återhämtning har en mysig färgsättning i dova toner på ytsikten. Båda sovrummen har fönster mot den grönskande innergården. Rummens utformning ger valmöjligheter för sin funktion och är rymliga. Förvaring utgörs av garderober.

Från hallen nås en WC som inreds med svart klinker och målade väggar i vitt där övre delen är målad i en grön, mossfärgad ton som ger en smakfull brytning. Inredningen består av WC och handfatskommod med spegel ovan.Underhåll år 2018-2022:
Hall: Ytskikt & klinker.
Kök: Kök från Kvik, bänkskiva i kompaktlaminat 12mm med stenimitation, vitvaror induktionshäll, micro och varmluftsugn i ergonomisk höjd, integrerad diskmaskin från Siemens studioLine, kyl & frys med side-by-side utförande från Samsung, kolfilterfläkt från Thermex, laminatgolv & ytskikt.
Badrum: Kakel, klinker med golvvärme, vägguttag, spotlights, WC, handdukstork & handfatskommod.
Gäst-WC: Ytskikt i vitt där den övre sektion är målad i naturnära mossgrön färg. Klinker, WC, handfatskommod.
Vardagsrum: Ytskikt & laminatgolv.
Sovrummen: Ytskikt, garderober, vägguttag och laminatgolv.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Mölndal Åby

Friluftsliv, shopping och storstadspuls
Välkommen till populära Åby! Ett lugnt område sydväst om Mölndals centrum, med ett strategiskt bra läge i nära anslutning till de större trafiklederna E6, E20 och Söderleden. Stadsdelen består av en blandad bebyggelse med såväl flerbostadshus som radhus och villor. I Åby finns bland annat matbutik, pizzeria samt frisör och inom kort gångavstånd nås Mölndals centrum, med sin nybyggda shoppinggalleria och ett brett utbud av restauranger, caféer, butiker, gym och all annan service man kan tänkas behöva.

För barnfamiljen finns flera förskolor och skolor samt en idrottsplats som erbjuder ungdomar möjligheter att spela fotboll, handboll och basket. Åby fritidscentrum rymmer simhall med äventyrsbad, ishall och bandybana, badmintonhall, friidrottsarena och fotbollsplaner. I området ligger även Åbytravet som är Sveriges näst största travbana.

Kommunikationerna i området är goda med flera busslinjer och vid Mölndals centrum finns både spårvagnar, busstrafik och pendeltåg, för den som exempelvis arbetar eller studerar utanför kommungränsen. Från Mölndals centrum tar det ca 15 min att ta sig in till centrala Göteborg.

För den som vill njuta av friluftslivet finns närmsta naturområden vid Sisjön och Stensjön, som båda bjuder på härliga promenadvägar och badplatser.

Här i Åby finns alla förutsättningar att trivas!

Karta