Välkommen till

Topasgatan 62

Topasgatan 62
3:a Tynnered

Välplanerad genomgångstrea med inglasad balkong

Välkommen till Topasgatan 62 och denna hemtrevliga och välplanerade trerumslägenhet. Genomgångsläget samt våningsplanet gör att lägenheten upplevs ljus och luftig och de många fönsterpartierna bidrar till att ljuset passerar genom bostadens alla rum. Bostadens 70 kvadrat fördelar sig över ett generöst tilltaget vardagsrum, fräscht kök, två rogivande sovrum samt ett kaklat badrum med badkar. Från det stora sovrummet finner vi även utgången till den ljuvliga balkongen som tack vare sin inglasning ger känslan av ett extra rum. Njut av solens strålar och lummig utsikt över innergården.

Läs hela beskrivningen
Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Vi välkomnas in i en öppen hall med plats för avhängning som sedan öppnar upp mot den välplanerade trerumslägenhet med ett fördelaktigt genomgångsläge. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ett ljust laminatgolv. Direkt till höger om entrén finns två garderober med tillhörande överskåp för ytterligare förvaring.

Generöst tilltaget vardagsrum med fina fönsterpartier som sträcker sig längs rummets kortsida och som sprider ett härligt ljus som passerar vidare genom bostaden. Här finns god plats för att möblera med en soffgrupp samt tillhörande soffbord och tv-möbel men även plats finns för matsalsmöbel om så önskas. På golvet ligger en klassisk ekparkett och väggarna är vitmålade.

Rogivande sovrum med plats för en dubbelsäng samt tillhörande sängbord. För förvaring finner vi en praktisk garderobsvägg med tillhörande överskåp. Väggarna är vitmålade. Från sovrummet finner vi även utgången till den ljuvliga balkongen som tack vare sin inglasning ger känslan av ett extra rum. Här kan man njuta av solens strålar i ett högt och fritt läge med utsikt över lummig omgivning.

Tidlöst kök med skåpinredning i vitt tillsammans med grön bänkskiva i laminat. Ovanför bänkskivan sitter svart kakel som stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av integrerad ugn och mikro, stekhäll, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Intill fönsterna finns även plats för ett matbord. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger mönstrad laminat.

Bostadens andra sovrum är även detta rymligt med plats för säng samt tillhörande möblemang och även en skrivbordshörna om så önskas. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger klassisk ekparkett.

Det helkaklade är rymligt och fräscht renoverat. Utrustningen består av wc, handfat med underliggande förvaring, en ny tvättmaskin, spegelskåp, handdukstork samt badkar. På golvet ligger mörk klinker och väggarna är kaklade.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Tynnered

I Tynnered bor man nära skog, hav och storstad. Bebyggelsen består främst av flerfamiljshus men här finns även villa- och radhusområden. Flerfamiljshusens rymliga innergårdar med skyddande trädkronor, prunkande rabatter och stora gräsytor skapar goda möjligheter till lek och avkoppling. Mellan kvarteren finns gott om promenad- och cykelvägar.

För Tynneredsbon ligger havet och naturen på nära avstånd. Med cykel tar man sig lätt ner till Fiskebäcksbadet för salta bad eller till Sjöbacka fritidsområde för härliga promenader bland sjöbodar och vacker natur.

Matinköpen sker smidigt på Ica Fiskebäck alldeles i närheten och till Frölunda Torgs köpcentrum tar man sig snabbt och enkelt. Här finns ett stort utbud av affärer samt kulturhus, simhall och träningsställen. Göteborgs centrum ligger på bara 15 minuters avstånd med bil, buss eller spårvagn. Frölunda Torg är knutpunkt för ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. Andra populära shoppingcentrum är Sisjön och köpcenter 421 som bara ligger några minuters bilfärd bort.

För barnfamiljer finns ett stort utbud av både skolor och föreningsverksamheter. Även vårdcentral, BVC och apotek finns på nära avstånd.

Möjligheterna till ett aktivt liv är många. I området finns gott om motionsslingor och bollplaner. Åkeredsvallen, Välen och Ruddalens Idrottscentrum ligger alla på behändigt avstånd.

Tynnered inbjuder till ett trivsamt boende nära skog, hav och storstadsliv.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta