Välkommen till

Kärnvedsgatan 65

Kärnvedsgatan 65
3:a Mölndal Hills

Idyllisk oas i vackra Hills Villastad

Lugnet som infinner sig vid ankomst till det naturnära och vackert belägna Hills är svårt att inte tycka om! Den här stilrena och socialt utformade trerummaren får ett fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och inreds i jordnära färgval där intrycket förstärks av den grönskande och rofyllda omgivningen. Den rymliga uteplatsen har en utstickande karaktär med hur den följer byggnaden i suterräng som på ett naturligt sätt låter naturens årstider ombona och blir en tillgång året om. Området är som en oas omgiven av lummig skogsmiljö bland välklippta greener på Hills Golf & Sports Club och den moderna arkitekturen smälter in i landskapet. Här bosätter ni er i en avkopplande miljö som definitivt har förutsättningarna för att trivas!

Läs hela beskrivningen
Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Hallen har bra förvaringsmöjligheter som utgörs av garderober med skjutdörrar. De ljusa ytskikten kombineras fint till det mörka klinkergolvet som praktiskt ramar in hallen och sedan övergår till genomgående klassisk ekparkett som har en bomullsvit pigmentering.

Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök inger en känsla av rymd med valmöjligheter till er inredning och disponeras efter sin sociala karaktär. Härifrån nås den härliga uteplatsen som blir ett med naturen, en utsökt tillgång under året!

Köket är från Marbodal och har vita slätaskåpsluckor som dekoreras med mässingsbeslag samt blandare i mässingutförande från Tapwell. Praktisk utformning ger bra arbetsytor och här finns även gott om förvaring i över- och underskåp. Den ljusgrå bänkskivan i kvartskomposit tillsammans med ett stänkskydd i samma utförande skapar ett stilrent och enhetligt intryck. De rostfria vitvarorna från Siemens utgörs av induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggd varmluftsugn och mikro i ergonomisk höjd, helintegrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd.

Sovrummen är till sin fördel placerade avskilt från sällskapsytorna, vilket upplevs privat och genomtänkt. Rummen inreds med en varm crémebeige ton som inger ett behagligt och harmoniskt intryck. Bra utformning som ger valmöjligheter i funktionen. Integrerad förvaring i det större sovrummet som utgörs av skjutdörrsgarderob och det mindre sovrummet har en garderob.

Badrummet inreds i stilrena och tidlösa färgval som utgörs av vitkaklade väggar som bryts av med kolfärgad klinker. Inredningen består av WC, golvvärme, duschhörna med raka dörrar i klarglas, takdusch, handfat med kommod, spegelskåp och vägghängd skåpsförvaring med svarta beslag. Det finns naturligtvis även en tvättsektion där tvättmaskin och torktumlare från Siemens är placerade under arbetsbänken i färgen svart mocka med tillhörande skåpsförvaring ovanför. En frihet att slippa anpassa sin vardag efter tvättider.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Hills

Skogspromenader, golfrundor & staden om hörnet
Välkommen till Mölndal Hills! Här i sydvästra Mölndal har ett helt nytt bostadsområde vuxit fram. I Hills Villastad bor du nära såväl Mölndals centrum som vacker natur, sjöar och vandringsleder. En av Sveriges bästa golfbanor finns även runt knuten i form av populära Hills Golf & Sports Club.

Goda kommunikationer till centrala Göteborg är en bonus. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta