Välkommen till

Bromeliusgatan 14C

Bromeliusgatan 14C
2:a Munkebäck

Charmig genomgångstvåa med solig balkong

Välkommen till Bromeliusgatan och denna mycket charmiga och välplanerade tvåa belägen på andra våning! Här fås den perfekta tvåan för dig som vill bo nära bra kommunikationer in till stadskärnan men samtidigt ha gångavstånd till natur och grönska. Bostaden erbjuder en solig balkong, helkaklat och fräscht badrum, ljust kök med mycket förvaring samt ett lättmöblerat vardagsrum. Här bor du i en av Munkebäcks bästa föreningar i form av SKFs anställda nr 3 som endast har 1 147 kr i lån/kvm.

Läs hela beskrivningen
Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Benjamin
assisterande mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Benjamin
assisterande mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Här välkomnas du in i en trevlig hall med plats för avhängning av ytterkläder och gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob samt en platsbyggd dubbelgarderob med speglade dörrar. Golvet precis innan för entrén täcks av ett golv i mörkgrå klinkerimitation och därefter en parkett som löper vidare in i vardagsrum och kök. Väggarna kläs i en vacker rosa halvpanel och resterande väggyta är vitmålad.

Trivsamt och praktiskt kök som är bra planerat med generösa arbetsytor och förvaring. Invid fönstret finns det en naturlig plats för matbord. Köket består av vita köksluckor och bänkskiva. Den maskinella utrustningen utgörs av spis, ugn, spisfläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Väggarna är målade i grått.

Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp! Här finns plats för soffgrupp med tillhörande möblemang och ett matsalsbord för trevliga middagar. Väggarna är målade i en ljus kulör. Från vardagsrummet nås bostadens soliga balkong som ligger belägen med fritt och högt läge.

I sovrummet kan du med lätthet möblera med en dubbelsäng och tillhörande sängbord. Här finns goda förvaringsmöjligheter i två stora skjutdörrsgarderober och en ytterligare lite mindre garderob. På golvet ligger ett vitmålat plankgolv och väggarna är målade i rosa och vitt.

Helkaklat och fräscht badrum i vitt med vikbara duschväggar, WC, handfat med underliggade kommod, spegel och skåp för ytterligare förvaring.

Till lägenheten hör två förråd, ett i källaren samt ett på vinden.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Munkebäck

Munkebäck är beläget i Göteborgs östra centrum, omgivet av vackra naturmiljöer. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består både av höghus, landshövdingehus och av villaområden.

Munkebäcks torg och kvarteren däromkring har ett gott utbud, här finns mataffärer, butiker och restauranger. Torpavallens handelsplats ligger vid Munkebäcksmotet, ett köpcentrum med ett stort utbud av shopping, träning och service.

I Härlanda park ligger kulturhuset Kåken. Här finns bl.a. bibliotek, hälsotek, öppen förskola, och café. I parken som omger byggnaderna finns gräsytor och bollplaner. Munkebäck har flera aktiva föreningar inom exempelvis fotboll och innebandy. Det finns gott om förskolor och grundskolor att välja på, både kommunala och fristående.

Vacker natur finns på nära avstånd. Delsjöns naturreservat är ett vidsträckt grönområde med vandringsleder, motionsslingor och badsjöar. För Munkebäcksborna ligger Härlanda Tjärn närmast till hands. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Cykelvägar och goda kommunikationer i området gör att Göteborgs city lätt nås med cykel, buss eller spårvagn.

Munkebäck inbjuder till ett behagligt och centralt boende nära naturen.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta