Välkommen till

Sonya Hedenbratts Gata 11

3:a Örgryte Torp

Social planlösning & härlig västerbalkong

Välkomna till en ljus trea med genomtänkt planlösning som är naturligt uppdelad i en social del med generösa sällskapsytor att umgås på samt en privat del med två sovrum intill varandra och praktisk klädkammare. Ljus och härlig balkong i eftertraktat västerläge där man kan njuta av sköna stunder. Ett extra plus är att lägenheten har både badrum med tvättavdelning samt separat wc vilket underlättar i vardagen. Här bor man tyst och rofyllt med grönskan inpå husknuten.

Läs hela beskrivningen
Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning


Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall som erbjuder plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i en platsbyggd skjutdörrsgarderob samt en rymlig klädkammare. I taket sitter infällda spotlights. Lägenheten har genomgående ekparkett och krispigt vita väggar i nyansen NCS S 0500-N som ger en neutral bas för er att inreda efter.

Lägenheten har generösa sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning som bjuder in till social samvaro och gemenskap med gott om plats för en större soffgrupp med tillhörande möblemang och matsalsbord. Stora fönsterpartier ger ett fint ljusinsläpp och härifrån nås även lägenhetens balkong i västerläge med lugna omgivningar.

Köket har köksinredning från Marbodal med ramluckor i vitt, bänkskiva i eklaminat och stänkskydd i vitt liggande kakel. Kvalitativa vitvaror som utgörs av induktionshäll, frånluftsfläkt, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Samtliga vitvaror installerades 2017 och är från Husqvarna förutom fläkten som är från Franke.

Lägenheten har två sovrum som ligger intill varandra med fönster i behagligt österläge. Det största sovrummet har plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i en inbyggd skjutdörrsgarderob. Det mindre sovrummet kan inredas med enkelsäng och arbetshörna.

Stort helkaklat badrum med vitt kakel och klinker med underliggande golvvärme. Inredningen består av wc, handfatskommod från Svedbergs, spegelskåp, handdukstork samt rymlig duschhörna med väggar i klarglas. I badrummet finns även en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Husqvarna som installerades 2017, ovanliggande arbetsbänk samt två förvaringsskåp.

Det finns även en separat wc med vitt kakel och klinker som är inredd med wc, handfatskommod samt spegel.


Brf Ängshusen upplevs ligga i Stora Torps parklandskap och dess arkitektur är lekfull och sofistikerad på en och samma gång. Området kring Örgryte Torp – där staden möter Delsjön - har mycket att erbjuda. Här kan man hämta kraft ur den vackra och grönskande miljön med en skogspromenad eller löprunda. I närheten ligger Skatås friluftsområde, badplatser, volleybollplan, golfklubb, tennisklubb och gym. Bö centrum med spårvagnshållplats, servicebutik, postombud och pizzeria finns ett par minuter bort. I området finns vårdcentral och flera förskolor och skolor. Focushuset vid Liseberg erbjuder apotek, systembolag, skomakare samt en av Göteborgs mest välsorterade matbutiker. Ytterligare någon km bort ligger Avenyn dit man cyklar på tio minuter.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Örgryte Torp

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta