Välkommen till

Bockhornsgatan 6A

Bockhornsgatan 6A
1:a Gamla Masthugget

Charmig & ljus bostad där det bevarade möter det tidlösa

I omtyckta och trevliga Gamla Masthugget har ni nu möjligheten att förvärva denna charmiga pärlan! Här finner ni bevarat vackert brädgolv, genomgående ljusa ytskikt, stora fönsterpartier som ger ett genomgående fint ljusinsläpp och mysigt kök. Bostadens optimala planlösning ger plats för såväl goda förvaringsmöjligheter, trevliga middagar med vänner samt sociala och privata delar. På toppen av Gamla Masthugget bor ni närhet med grönskande omgivningar och Linnégatans utbud på bekvämt promenadavstånd. I området finner ni bra närservice och goda kommunikationer som med enkelhet tar er runt staden.

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Innanför dörren välkomnas ni in i en rymlig och ljus hall med plats för avhängning samt förvaring i garderober. Genomgående vackert brädgolv och ljusa färger på väggarna.

Ett par steg in i lägenheten till vänster når ni de sociala och inbjudande delarna med stort vardagsrum. Underbart ljusinsläpp kommer från stort fönsterparti som verkligen skapar rymd. Här inne ges flera möbleringsalternativ med soffgrupp, tv-bänk, byrå, skrivbord samt en del för sängen som smidigt går att skärma av. Ljusa grå/grön väggar skapar en enhetlig bas att inreda efter.

Mysigt kök med vit inredning som erbjuder generös förvaring i såväl skåp, lådor och charmigt skafferi. Intill fönstret finns en given plats för ett matbord för goda och trevliga middagar. Den maskinella utrustningen utgörs av spis med ugn samt kombinerad kyl och frys. Här finns goda arbetsytor för den som tycker om att laga mat.

Helkaklat och lyxigt badrum med vitt kakel på väggarna med mörk fog som detalj och mönstrat golv i svart/vitt. Inredningen består av wc, handfat, spegel, handdukstork samt duschhörna. Golvvärme för extra komfort erbjuds.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Gamla Masthugget

Redan på 1600-talet började människor bosätta sig på Masthuggsbergets sluttningar. Hamnen och varven drog folk till staden och varvsjobbarna gjorde Masthugget till sitt. Mycket av den gamla bebyggelsen är borta men historien lever kvar i gatunamn och äldre byggnader. Dagens Masthugget är en spännande mix av dåtid, nutid och framtid!

Stadsdelen karaktäriseras av branta backar och vindlande gator. Vid Masthuggskyrkan har man en magnifik utsikt och många göteborgare vallfärdar hit på nyårsafton för att beskåda stadens fyrverkerier.

Bebyggelsen är varierad. Södra Masthugget karaktäriseras av landshövdingehus medan norra består av 60-talskomplex och toppmoderna bostadsområden. I kvarteren finns det mesta man kan behöva för vardagslivet. Vid Masthuggstorget finns flera trevliga butiker och matställen.

Linnéområdet och Göteborgs city ligger på promenad- eller cykelavstånd. Som student har man nära till många av universitetets institutioner och för barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Här finns även många föreningar med verksamheter inom idrott och kultur.

Södra Masthugget ligger i direkt anslutning till Göteborgs stora gröna lunga – Slottsskogen.
I Slottsskogen kan man både motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Här finns också caféer, Observatoriet, Naturhistoriska museet och den stora lekplatsen Plikta.

I Masthugget lever man ett rikt storstadsliv med både havet i horisonten och grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta