Snart till salu

Charmig & ljus bostad där det bevarade möter det tidlösa

Kevin Arnagård
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se

Lundin Västra Centrum

Med Lundin Västra Centrum får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Bockhornsgatan 6A

1:a Gamla Masthugget

Kortfakta

Avgift:
2 291 kr/mån
Rum:
1 rum
Boarea:
37 kvm
Våning:
3/4, ej hiss
Byggår:
1934
Adress:
Bockhornsgatan 6A,
413 17 Göteborg
Välkommen att kontakta Kevin
Välkommen att kontakta Kevin

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på kevin.arnagard@lundin.se.

I omtyckta och trevliga Gamla Masthugget har ni nu möjligheten att förvärva denna charmiga pärlan! Här finner ni bevarat vackert brädgolv, genomgående ljusa ytskikt, stora fönsterpartier som ger ett genomgående fint ljusinsläpp och mysigt kök. Bostadens optimala planlösning ger plats för såväl goda förvaringsmöjligheter, trevliga middagar med vänner samt sociala och privata delar. På toppen av Gamla Masthugget bor ni närhet med grönskande omgivningar och Linnégatans utbud på bekvämt promenadavstånd. I området finner ni bra närservice och goda kommunikationer som med enkelhet tar er runt staden.

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Innanför dörren välkomnas ni in i en rymlig och ljus hall med plats för avhängning samt förvaring i garderober. Genomgående vackert brädgolv och ljusa färger på väggarna.

Ett par steg in i lägenheten till vänster når ni de sociala och inbjudande delarna med stort vardagsrum. Underbart ljusinsläpp kommer från stort fönsterparti som verkligen skapar rymd. Här inne ges flera möbleringsalternativ med soffgrupp, tv-bänk, byrå, skrivbord samt en del för sängen som smidigt går att skärma av. Ljusa grå/grön väggar skapar en enhetlig bas att inreda efter.

Mysigt kök med vit inredning som erbjuder generös förvaring i såväl skåp, lådor och charmigt skafferi. Intill fönstret finns en given plats för ett matbord för goda och trevliga middagar. Den maskinella utrustningen utgörs av fläkt, spis med ugn samt kombinerad kyl och frys. Här finns goda arbetsytor för den som tycker om att laga mat.

Helkaklat och lyxigt badrum med vitt kakel på väggarna med mörk fog som detalj och mönstrat golv i svart/vitt. Inredningen består av wc, handfat, spegel, handdukstork samt duschhörna.

Information Ekonomi

Avgift: 2 291 kr/månad. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv.

Pantsättning: Ej pantsatt. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 483 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr. Betalas av köparen.

Driftkostnad: Totalt ca 395 kr/månad.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 250 kr/månadFörsäkring: 145 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Bockhornsgatan 6A, 413 17 Göteborg. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 1934

Våningsplan: Våningsplan 3 av 4. Ej hiss.

Storlek: 1 rum och kök. Boarea 37 kvm.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Information Förening

Förening: BRF Bockhornsgatan 6. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 20 lägenheter varav 1 hyresrätt.

Allmänt om föreningen: Brf Bockhornsgatan 6 är en äkta bostadsrättsförening bestående av ett flerbostadshus med totalt 16 bostadsrätter samt 3 hyresrätter. Föreningen registrerades 2013. Adresser i föreningen är Bockhornsgatan 6A-C. Göteborg Stigberget 27:1. Fastigheten bebyggdes 1934. Föreningen förvärvade fastigheten 2016. Föreningen äger marken.

Föreningens ekonomi: Föreningens ekonomiska förvaltare är Ale Fastighetsförvaltning AB. Det finns inga planerade avgiftsförändringar i nuläget (2022-06-20).

Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Föreningen tillåter delat ägande: Nej.
Föreningen äger marken: Ja

Försäkring: Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Mekanisk frånluft.

Energideklaration: Utförd 2021-05-05. Energiprestanda 87 kWh/kvm och år. Energiklass D.

Renoveringar: Genomförda renoveringar:
2021 - Energideklaration genomförd, Installerat armaturer vid entrédörrarna och garageport.
2019 - Relining av avloppsrör
2018 - Målat om fasad, bytt fönster och putsat fasaden
2017-2018 Byggdes 5 vindslägenheter.
2017 Renoverades tävttstugan.

TV och bredband: Tele2 "Bas" ingår i avgiften.

Parkering: Det finns 5 parkeringsplatser (kön är 2 medlemmar och har bara ändrat sig vid flyttar hittills), Pris för parkering är 620 kr/månad.

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns en tvättstuga, cykelrum samt en mysig gård.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Gamla Masthugget


Redan på 1600-talet började människor bosätta sig på Masthuggsbergets sluttningar. Hamnen och varven drog folk till staden och varvsjobbarna gjorde Masthugget till sitt. Mycket av den gamla bebyggelsen är borta men historien lever kvar i gatunamn och äldre byggnader. Dagens Masthugget är en spännande mix av dåtid, nutid och framtid!

Stadsdelen karaktäriseras av branta backar och vindlande gator. Vid Masthuggskyrkan har man en magnifik utsikt och många göteborgare vallfärdar hit på nyårsafton för att beskåda stadens fyrverkerier.

Bebyggelsen är varierad. Södra Masthugget karaktäriseras av landshövdingehus medan norra består av 60-talskomplex och toppmoderna bostadsområden. I kvarteren finns det mesta man kan behöva för vardagslivet. Vid Masthuggstorget finns flera trevliga butiker och matställen.

Linnéområdet och Göteborgs city ligger på promenad- eller cykelavstånd. Som student har man nära till många av universitetets institutioner och för barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Här finns även många föreningar med verksamheter inom idrott och kultur.

Södra Masthugget ligger i direkt anslutning till Göteborgs stora gröna lunga – Slottsskogen.
I Slottsskogen kan man både motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Här finns också caféer, Observatoriet, Naturhistoriska museet och den stora lekplatsen Plikta.

I Masthugget lever man ett rikt storstadsliv med både havet i horisonten och grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Välkommen att kontakta Kevin
Välkommen att kontakta Kevin