Välkommen till

Ostgatan 14

Ostgatan 14
4:a Kallebäck

Unik fyra med öppen planlösning & solig söderbalkong

Välkomna till Kallebäck och Ostgatan! Här fås en alldeles unik & varsamt renoverad fyra där man flyttat köket för att få en mer social och öppen planlösning, renoverat alla ytskick, optimerat förvaringsmöjligheterna samt installerat ny tvättmaskin och torktumlare. Bostaden ligger belägen på femte våning med en inglasad balkong i söderläge där sol fås större delen av dagen. Här bor du i en stor och stabil HSB-förening där bredband ingår i avgiften. Föreningen har flera gemensamma ytor och lokaler samt goda parkeringsmöjligheter både i garage och utomhus.

Läs hela beskrivningen
Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Benjamin
assisterande mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Benjamin
assisterande mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en möblerbar hall med plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i flera originalgarderober. Golvet täcks av en mattlackad ekparkett och väggarna är målade i Jotuns Kokos.

Helkaklat badrum som renoverades i samband med föreningens stambyte år 2008, golvet täcks av klinker. Inredningen består av vägghängd WC, kommod, spegelskåp, handdukstork, duschhörna samt en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare från Bosch.

Det sociala köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket är alldeles nyrenoverat (2022) och är ett Epoq-kök i serien Trend Sage. Köksluckorna går i en behaglig salviagrön ton och bänkskiva i Bohusgranit. Köksutrustningen består av kyl/frys, mikrovågsugn (Bosch), induktionshäll, fläkt, ugn och diskmaskin från Electrolux. Här finns gott om plats för socialt umgänge invid ett stort köksbord samt en rejäl soffgrupp om så önskas. Mycket trevligt ljusinsläpp från två fönsterpartier, härifrån nås även den inglasade balkongen med söderläge. Här ligger samma ekparkett som i hallen och väggarna är målade i en ljus antikgrå.

Lägenhetens alla sovrum nås från hallen och i det största ryms en dubbelsäng med tillhörande sängbord. Förvaring fås i två rymliga garderober. Golvet täcks av ett miljövänligt golv av linoleum i beige och väggarna är målade i Jotuns Pale Linden.

Det två andra rummen kan nyttjas efter önskemål som till exempel barnrum, kontor eller gästrum. Även här ligger samma praktiska golv och väggarna är målade. I ett av rummen fås en rymlig klädkammare.

Till bostaden hör ett källarförråd.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Kallebäck

Kallebäck är ett stadsnära område som gränsar till stora skogspartier och med Delsjöområdet som närmsta granne.

Tidigare låg Arlas mejeri i området, vilket gett namn till flera av stadsdelens gator, såsom Ostgatan, Gräddgatan och Smörgatan. Bebyggelsen består av välhållna flerfamiljshus från 50- och 60-talen i kombination med toppmoderna höghus. Kallebäck är i en expansiv fas där stor utveckling kommer ske framöver vilket gör det till en attraktiv stadsdel.

Här bor man med närhet till bekvämligheter och vardaglig service. I området finns bland annat en stor mataffär, servicebutik, restauranger, gym, pizzeria, vårdcentral och apotek. Det finns även en ny skola och förskola. I stadsdelsutvecklingen ingår även ett torg med restauranger, kaféer och butiker samt den nya parken Terrassparken.

På kort promenadavstånd finns bland annat Delsjö Golfklubb och Golfkrog samt Delsjöområdet med vidsträckta skogar och badsjöar. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Kommunikationerna är utmärkta och området trafikeras av flera busslinjer med täta turer. Med buss tar man sig in till Korsvägen på cirka tio minuter. Det är även bekvämt cykelavstånd till hela city.

Kallebäck erbjuder den perfekta kombinationen för den som vill bo naturnära och samtidigt ha nära till vardaglig service och stadspuls. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta