Välkommen till

Kvillegatan 8

Kvillegatan 8
2:a Centrala Hisingen

Renoverad lägenhet med bevarade originaldetaljer

Välkomna till Brämaregården och Kvillegatan 8! Med bekvämt en trappa upp i huset finner ni denna välrenoverade tvåa med fina originaldetaljer som vacker originalparkett, fönsterbänkar i marmor och ett kök som andas 60-tal. Lägenheten erbjuder generöst vardagsrum och kök, helkaklat badrum samt rofyllt sovrum med utgång till en härlig balkong i sydvästläge som vetter mot gården.

Centrala Hisingen inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Här bor man med all tänkbar service på nära håll vare sig man väljer att gå till Kvilletorget, Backaplan eller Lindholmen. Goda kommunikationer med både buss och spårvagnshållplats i närområdet. På bara några minuter når man Göteborgs centrum. Det finns även gott om gång- och cykelvägar att ta sig fram på. På kort gångavstånd ligger Ramberget och Keillers park där man har en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Läs hela beskrivningen
Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Centrala Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Centrala Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en möblerbar hall med plats för fri avhängning samt förvaringsmöjligheter i en klädkammare och en platsbyggd garderob med överskåp. Golvet kläs av stavparkett och väggarna är målade i vitt.

Trivsamt kök som andas 60-tal med bevarad originalinredning och målade luckor i grått med tidstypiska beslag. Bänkytor i grå laminat och vitt kvadratiskt kakel. En fin originaldetalj är den bevarade platsbyggda hyllan med glasbehållare för specerivaror. Den maskinella utrustningen består av spis med ugn samt kyl med frys. Golvet kläs av ett ljust parkettgolv och väggarna är målade i vitt. I köket ryms en matplats för fyra personer och ett fönster bidrar med ljusinsläpp.

Vardagsrummet är generöst utformat och kan inredas med soffhörna och matplats. Golvet kläs av stavparkett och väggarna är målade i vitt. Ett stort fönsterparti bidrar med ljusinsläpp.

Rymligt och rofyllt sovrum med utgång till en balkong som vetter mot innergården. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord samt arbetshörna eller garderober. Golvet kläs av ett ljust parkettgolv och väggarna är målade i vitt.

Helkaklat badrum med ljusgrått klinkergolv och vitt kakel med gråa inslag. Inredningen är bytt 2022 och består av kombimaskin (tvätt och tork), wc, handfat, spegel med belysning samt dusch med draperi.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Centrala Hisingen

Bekvämt boende, god service och gröna oaser


Centrala Hisingen består av flera mindre områden såsom Brämaregården, Kvilletorget, Kyrkbyn och Lundby. Området präglas idag av nytänkande och framtidsvisioner och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

I kvarteren finns närbutiker, matställen och frisörer, ofta samlade kring mindre torg. Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen erbjuder allt från frukt och grönt till lokala delikatesser och smaker från när och fjärran. Saluhallen är en populär mötesplats för kringboende i alla åldrar. Backaplan är det stora shoppingcentret i området. Utöver stormarknader finns här träningsställen och restauranger.

Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta Damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Kommunikationerna i området är mycket goda. På bara ett par minuter når man Göteborgs centrum. Det finns även gott om gång- och cykelvägar att ta sig fram på.

Centrala Hisingen inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta