Välkommen till

Varmblodsgatan 4B

Varmblodsgatan 4B
2:a Åby

Charmfull gavellägenhet med balkong och extrarum

Nu erbjuds en ovanligt trivsam gaveltvåa med ljusinsläpp från tre väderstreck! Med nymålade ytskikt samt nylagda och nyslipade golv ges en fräsch känsla i hela bostaden. Stort vardagsrum med utgång till solig balkong. Kök med matplats och härifrån nås ett extrarum perfekt som exempelvis hemmakontor eller som ett extra sovrum. Generöst sovrum med god förvaring. Helkaklat stambytt badrum. Välkommen på visning!

Läs hela beskrivningen
Annie
ansvarig mäklare
Annie Mälarborn
Fastighetsmäklare
0707-63 04 57 annie.malarborn@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Annie
ansvarig mäklare
Annie Mälarborn
Fastighetsmäklare
0707-63 04 57 annie.malarborn@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens disposition:
Vi välkomnas i entrén där förvaringen löses enkelt genom två garderober. Intill finns även plats för avhängning av jackor samt skohylla.

Lägenhetens rum har nyligen målats om och fått nya ekmönstrade laminatgolv. Originalparketten i vardagsrummet har slipats och vaxats.

Intill entrén ligger det helkaklade badrummet som renoverades i samband med föreningens stambyte 2010. Vitt kakel på väggarna samt mörkblått golvklinker. Duschhörna samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Vägghängd toalett, handfat med kommod och spegelskåp.

Köket är ljust och trivsamt med en generös matplats där man har utsikt över den fina gårdsmiljön. Vita skåpsluckor och rostfri diskbänk. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, kyl/frys, spis samt fläkt.

Från köket nås ett mindre rum som kan användas exempelvis som arbetsrum, extra sovrum eller förråd.

Vardagsrummet har fönster i två väderstreck vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp och rymdkänsla. Rummet är generöst i storlek, lätt att möblera och här finns utrymme för både soffgrupp samt matplats. Nyslipat originalparkettgolv. Från vardagsrummet nås den mysiga balkongen där man utblickar över den fina innergården.

Sovrummet har gott om plats för både dubbelsäng och sängbord samt bokhyllor/byråer. Perfekt med garderobslängan som löser klädförvaringen.

Helt enkelt en mycket trevlig bostad i gott skick med möjlighet till snabbt tillträde!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Mölndal Åby
Friluftsliv, shopping och storstadspuls
Välkommen till populära Åby! Ett lugnt område sydväst om Mölndals centrum, med ett strategiskt bra läge i nära anslutning till de större trafiklederna E6, E20 och Söderleden. Stadsdelen består av en blandad bebyggelse med såväl flerbostadshus som radhus och villor. I Åby finns bland annat matbutik, pizzeria samt frisör och inom kort gångavstånd nås Mölndals centrum, med sin nybyggda shoppinggalleria och ett brett utbud av restauranger, caféer, butiker, gym och all annan service man kan tänkas behöva.

För barnfamiljen finns flera förskolor och skolor samt en idrottsplats som erbjuder ungdomar möjligheter att spela fotboll, handboll och basket. Åby fritidscentrum rymmer simhall med äventyrsbad, ishall och bandybana, badmintonhall, friidrottsarena och fotbollsplaner. I området ligger även Åbytravet som är Sveriges näst största travbana.

Kommunikationerna i området är goda med flera busslinjer och vid Mölndals centrum finns både spårvagnar, busstrafik och pendeltåg, för den som exempelvis arbetar eller studerar utanför kommungränsen. Från Mölndals centrum tar det ca 15 min att ta sig in till centrala Göteborg.

För den som vill njuta av friluftslivet finns närmsta naturområden vid Sisjön och Stensjön, som båda bjuder på härliga promenadvägar och badplatser.

Här i Åby finns alla förutsättningar att trivas!
Karta