Nyproducerad tvåa i spektakulära Kronjuvelen

Elin Söderlund
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Bratteråsgatan 40

2:a Eriksberg

Kortfakta

Pris/Bud:
4 190 000 kr
Avgift:
2 986 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
53 kvm
Våning:
18/25, hiss
Byggår:
2022
Adress:
Bratteråsgatan 40,
417 62 GÖTEBORG
Välkommen att kontakta Elin
Välkommen att kontakta Elin

Beskrivning

Med fantastiskt läge högt upp i huset på våning 18 av 25 och med vidsträckt utsikt finner ni denna nyproducerade tvåa med genomgående hög standard och stilrena val. Lägenheten har tvåstavsparkett i ek, modernt kök från Ballingslöv, stilrent badrum med golvvärme och kombimaskin och som extra plus även bra förvaringsmöjligheter. Högst upp i huset finns en gemensam takterrass och relaxavdelning med fantastisk panoramautsikt.

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för avhänging och förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob. I taket sitter dimbara spotlights. Golvet kläs av mattlackerad ekparkett och väggarna är målade.

Social planlösning med kök och vardagsrum i öppet samband som inbjuder in till gemenskap. Mattlackad tvåstavsparkett i ek, väggar målade och fönsterbrädor i grå kalksten.

Modernt kök från välkända Ballingslöv med köksinredning i vitt och bänkskiva i grå laminat. Bänkytorna ljussätts med LED-list med dimmer. Vitvarorna från Siemens som utgörs av induktionshäll, spiskåpa, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion och teleskåpsutdrag, inbyggnadmikro, integrerad diskmaskin samt kyl/frys i rostfritt.

Härligt sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i en anslutande klädkammare. Mattlackad tvåstavsparkett i ek, målade väggar målade fönsterbrädor i grå kalksten.

Stilrent badrum med vitt kakel och svart klinker på golvet. Inredningen består av WC, handdukstork samt duschhörna med raka glasväggar och takdusch. Här finns även en kombimaskin med arbetsyta ovan och väggskåp för extra förvaring. I taket sitter dimbara spotlights.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 4 190 000 kr

Avgift: 2 986 kr/månad. I avgiften ingår värme och kallvatten. Obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån tillkommer för Telia Triple play. El och varmvatten debiteras efter enskild förbrukning.

Andelstal: Andel i föreningen är 0,4707%.

Pantsättning: Ej pantsatt. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 483 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr. Betalas av säljaren.

Driftkostnad: Totalt ca 520 kr/månad. Antal personer i hushållet: 2.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 304 kr/månadVatten/avlopp: 73 kr/månadFörsäkring: 143 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Bratteråsgatan 40, 417 62 GÖTEBORG. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2022

Lägenhetsnummer: 2808

Våningsplan: Våningsplan 18 av 25. Hiss finns.

Storlek: 2 rum och kök varav 1 sovrum. Boarea 53 kvm. Areauppgifter enligt den ekonomiska planen.

Övrigt: Till lägenheten hör förråd 2808.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Information Förening

Förening: Brf Kronjuvelen. Föreningen är en bostadsrättsförening. I föreningen finns 176 lägenheter och 1 lokal.

Allmänt om föreningen: Nybyggnad av bostadshus i 25 våningar med källare och garage innehållande 176 lägenheter där inflyttning beräknas ske i början Q3 2022 och avslutas under Q1 2023. Adresserna är Bratteråsgatan 36-40. JM står för totalentreprenaden. Föreningen har en lokal för uthyrning i gatuplan planerad för restaurangverksamhet. Föreningen deltar i gemensamhetsanläggning Sannegården GA:54 gällande garage, anläggningar och utrustning tillsammans med intilliggande fastighet samt Sannegården GA:10 avseende sopsugsterminal som förvaltas av Eriksbergs samfällighetsförening. El och varmvatten debiteras via föreningen efter enskild förbrukning.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av JM@Home AB.


Försäkring: Vid ibruktagande kommer föreningens hus vara fullvärdesförsäkrat.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft.

Renoveringar: Inga planerade renoveringar.

TV och bredband: Telia Triple Play.

Parkering: 106 garageplatser i gemensamhetsanläggning varav 6 st är platser för MC. Platserna beräknas vara klara när inflyttning sker.

Gemensamma utrymmen: Styrelserum, gemensamhetslokal, övernattningslägenhet samt cykel- och barnvagnsrum. Gemensamhetslokal högst upp i huset för ca 40 personer med takterrass och bastu. Lokalen är som gjord för firanden. Bastun har utsikt åt havet och skärgården i väster. Från takterrassen blickar du rakt ut mot Älvsborgsbron och Vinga. I anslutning till den gemensamma lokalen, terrassen och bastun finns en rundgång som löper längst husets ytterväggar. Gången ger 360 graders utblick över Göteborg.
Föreningen erbjuder en gemensam grönskande gård med bänkar, pergola och grillplats. Här erbjuds både avkoppling och gemenskap samt en lekplats.

Gemensamhetslokal högst upp i huset för ca 40 personer med takterrass och bastu. Lokalen är som gjord för firanden. Bastun har utsikt åt havet och skärgården i väster. Från takterrassen blickar du rakt ut mot Älvsborgsbron och Vinga. I anslutning till den gemensamma lokalen, terrassen och bastun finns en rundgång som löper längst husets ytterväggar. Gången ger 360 graders utblick över Göteborg.

Övrigt: För mer information om Brf Kronjuvelen och projektet i sin helhet, vänligen besök deras hemsida www.jm.se/kronjuvelen.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Eriksberg

På Eriksberg möts historia och framtid i skön harmoni. Toppmoderna, exklusiva fastigheter belägna precis vid vattnet, integreras med gamla, genuina varvsbyggnader och arbetarbostäder.
Eriksberg är präglat av expansion och framåtanda och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv,
skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

Den gemytliga kajpromenaden på Norra Älvstranden löper från Eriksberg till Lindholmen och är ett populärt promenadstråk såväl dag som kvällstid där man njuter av folklivet. Längs vägen finns många mysiga caféer och restauranger där man lätt finner sina egna guldkorn.

Gröna oaser finns exempelvis i Krokängsparken och Färjenäsparken, varav den senare också har en mycket populär lekplats. För den som vill motionera finns flera anläggningar.
På Norra Älvstranden finns Göteborgs äldsta biograf Aftonstjärnan, den öppnade 1915 och visar fortfarande film och teaterföreställningar. Även Backateatern är belägen i området.

Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda. Stig på färjan vid Eriksberg, Slottsberget eller Lindholmspiren och njut av en rofylld båttur in till Lilla Bommen eller Stenpiren.
Flertalet busslinjer trafikerar dessutom sträckan, däribland stombussen som går med fem
minuters intervall under morgon- och eftermiddagstimmarna. Vill man hyra en båtplats
finns möjlighet i Eriksbergsdockan eller i Västra Sannegårdshamnens båtklubb.

Eriksberg inbjuder till ett exklusivt och havsnära boende i unik Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!