Välkommen till

Bratteråsgatan 40

2:a Eriksberg

Nyproducerad tvåa i spektakulära Kronjuvelen

Med fantastiskt läge högt upp i huset på våning 18 av 25 och med vidsträckt utsikt finner ni denna nyproducerade tvåa med genomgående hög standard och stilrena val. Lägenheten har tvåstavsparkett i ek, modernt kök från Ballingslöv, stilrent badrum med golvvärme och kombimaskin och som extra plus även bra förvaringsmöjligheter. Högst upp i huset finns en gemensam takterrass och relaxavdelning med fantastisk panoramautsikt.

Läs hela beskrivningen
Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för avhänging och förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob. I taket sitter dimbara spotlights. Golvet kläs av mattlackerad ekparkett och väggarna är målade.

Social planlösning med kök och vardagsrum i öppet samband som inbjuder in till gemenskap. Mattlackad tvåstavsparkett i ek, väggar målade och fönsterbrädor i grå kalksten.

Modernt kök från välkända Ballingslöv med köksinredning i vitt och bänkskiva i grå laminat. Bänkytorna ljussätts med LED-list med dimmer. Vitvarorna från Siemens som utgörs av induktionshäll, spiskåpa, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion och teleskåpsutdrag, inbyggnadmikro, integrerad diskmaskin samt kyl/frys i rostfritt.

Härligt sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i en anslutande klädkammare. Mattlackad tvåstavsparkett i ek, målade väggar målade fönsterbrädor i grå kalksten.

Stilrent badrum med vitt kakel och svart klinker på golvet. Inredningen består av WC, handdukstork samt duschhörna med raka glasväggar och takdusch. Här finns även en kombimaskin med arbetsyta ovan och väggskåp för extra förvaring. I taket sitter dimbara spotlights.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Eriksberg

På Eriksberg möts historia och framtid i skön harmoni. Toppmoderna, exklusiva fastigheter belägna precis vid vattnet, integreras med gamla, genuina varvsbyggnader och arbetarbostäder.
Eriksberg är präglat av expansion och framåtanda och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv,
skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

Den gemytliga kajpromenaden på Norra Älvstranden löper från Eriksberg till Lindholmen och är ett populärt promenadstråk såväl dag som kvällstid där man njuter av folklivet. Längs vägen finns många mysiga caféer och restauranger där man lätt finner sina egna guldkorn.

Gröna oaser finns exempelvis i Krokängsparken och Färjenäsparken, varav den senare också har en mycket populär lekplats. För den som vill motionera finns flera anläggningar.
På Norra Älvstranden finns Göteborgs äldsta biograf Aftonstjärnan, den öppnade 1915 och visar fortfarande film och teaterföreställningar. Även Backateatern är belägen i området.

Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda. Stig på färjan vid Eriksberg, Slottsberget eller Lindholmspiren och njut av en rofylld båttur in till Lilla Bommen eller Stenpiren.
Flertalet busslinjer trafikerar dessutom sträckan, däribland stombussen som går med fem
minuters intervall under morgon- och eftermiddagstimmarna. Vill man hyra en båtplats
finns möjlighet i Eriksbergsdockan eller i Västra Sannegårdshamnens båtklubb.

Eriksberg inbjuder till ett exklusivt och havsnära boende i unik Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta