Välkommen till

Solrosgatan 6A

Solrosgatan 6A
2:a Kålltorp

Charmig genomgångstvåa med fina detaljer

Nu erbjuds en välplanerad tvåa i hjärtat av Kålltorp! Här fås ett luftigt kök i lantlig stil, helkaklat badrum samt ett sovrum med garderob och plats för dubbelsäng. Ett lättmöblerat vardagsrum och en rymlig hall ger frihet i rummens funktion och goda möjligheter till förvaring. Bostaden präglas av fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck, vilket tillsammans med den höga takhöjden ger en känsla av rymd.

Läs hela beskrivningen
Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Benjamin
assisterande mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Benjamin
assisterande mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens disponeras enligt följande:

Stig in i en inbjudande hall med avhängning av ytterkläder och skor, men även plats för ytterligare möblemang. Här finns även en praktisk klädkammare som ger extra utrymme och förvaring. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger en stilren ekparkett som är genomgående för hela lägenheten.

Vardagsrummet erbjuder plats för soffa med tillhörande möblemang samt ett större matsalsbord om så önskas. Här är väggarna målade i en fin blå kulör samt i vitt. I taket sitter en fin takrosett i original.

Charmigt och luftigt kök som är renoverat i tidsenlig stil. Här finns gott om förvaring och generösa arbetsytor. Kökets fria yta ger möjlighet till ett matbord invid fönstret som vetter mot föreningens mysiga innergård. Köket är utrustat med kyl/frys (2016), spishäll (2016), ugn (2016) och diskmaskin (2016).

Sov rofyllt i sovrummet mot den lugna innergården. Här ryms en dubbelsäng och förvaring fås i en garderob. Väggarna är här målade i en mjuk rosa.

Bostadens badrum är helkaklat med grå golvklinker och vitt kakel med ett stråk av blått på väggarna. Utrustning i form av handfat, WC, spegelskåp samt dusch med glasdörr.

Till bostaden hör ett källarförråd.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Kålltorp
Kålltorp är en central stadsdel med fin atmosfär och vacker natur in på knuten. Namnet Kålltorp härrör från de gårdar, Stora Torp och Lilla Torp, som låg i området på 1500-talet. Torpet Lyckan finns bevarat än idag och rymmer en kaffestuga.

Bebyggelsen är varierad och består främst av låga flerfamiljshus. Området började byggas ut på 1930-talet och karaktäriseras av vindlande, trädkantade gator som skapar en gemytlig småstadskänsla.

I kvarteren finns både mataffärer, restauranger och mysiga butiker. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen. Här finns bl.a. bibliotek, hälsotek och café. Göteborgs city nås lätt med cykel, spårvagn eller buss.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kålltorps fritidsgård har öppet flera dagar i veckan. För studenten finns flera av Göteborgs universitets institutioner på nära avstånd.

Det stora Delsjöreservatet är en stor tillgång för Kålltorpsborna. Här finner man vandringsleder, motionsslingor och badsjöar. Vid Apslätten finns härliga ytor för lek och rekreation. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter. Ytterligare träningsanläggningar finns exempelvis i Örgryte och vid Valhallabadet.

Kålltorp inbjuder till ett behagligt boende i en av Göteborgs lummigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta