Välkommen till

Lindströmsgatan 3A

Lindströmsgatan 3A
2:a Johanneberg

Funkispärla med underbart läge i populära Johanneberg

Välkomna till en välplanerad genomgångstvåa i ett tidstypiskt funkishus anno 1936. Lägenheten har högt i tak och ett fint formspråk med bevarad charm som spegeldörrar samt fönsterbänkar i natursten. Generöst tilltaget vardagsrum med fint ljusinsläpp från ett stort fönsterparti, renoverat kök och badrum samt rymligt med goda förvaringsmöjligheter. Föreningen har dessutom en underbar gemensam takterrass i bästa västerläge som alla medlemmar att njuta av under sommarhalvåret!

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på victoria.wigerud@lundin.se.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i två inbyggda garderober med överskåp. Parkettgolv och vitmålade väggar. Lägenheten har genomgående generös takhöjd som bidrar med rymd samt fina tidstypiska spegeldörrar.

Vardagsrummet är generöst tilltaget och har ett stort fönsterparti som sträcker sig längs ena väggen och bjuder på rikligt med ljusinsläpp. Här kan man inreda med soffa, matsalsbord och övrigt möblemang. Parkettgolv och vita tapetserade väggar.

Funktionellt utformat kök där man planerat kvadratmetrarna på bästa sätt. Köket är renoverat 2010 med köksinredning i vitt från Ikea som kombineras med bänkytor i rostfri plåt och stänkskydd i ljusgrått kakel. Den maskinella utrustningen utgörs av glaskeramikhäll (Ikea, 2010), inbyggnadsugn med varmluftsfunktion (Ikea, 2010), fläkt (Whirlpool, 2010, diskmaskin (Ikea, 2022) samt kyl med frys (Bosch). Laminatgolv och vita tapetserade väggar. I köket ryms en matplats för fyra personer och ett fönster bidrar med ljusinsläpp.

Sovrummet har fint ljusinsläpp och kan inredas med dubbelsäng. Här finns även bra förvaringsmöjligheter i en smart garderobslösning. Parkettgolv och vita tapetserade väggar.

Helkaklat badrum med grå klinker och vitt kakel. Inredningen består av WC, handfat, spegelskåp med belysning, handdukstork samt dusch med både taksil och handdusch. Renoverat fackmannamässigt 2015 och certifikat finns.

Johanneberg är ett mycket populärt område som erbjuder såväl mataffärer, restauranger, småbutiker, träningsanläggningar, bageri och blomsteraffär och närhet till Chalmers. Närheten till såväl stadens nöjen som grönskande omgivningar som Mossens naturområde, Näckrosdammen och Carlanderska gör läget perfekt för ett bekvämt storstadsliv. Kommunikationerna är goda med fyra busslinjer varav två stombussar trafikerar området. Det är även bekvämt promenad- och cykelavstånd in till stan.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta