Välkommen till

Gräddgatan 6

4:a Gräddgatan

Genomgångsfyra längst upp i huset med balkong i härligt läge

Välkomna till denna mycket ljusa och härliga fyrarummare som är belägen på våning 9 av 9. Här erbjuds tre gedigna sovrum, ett stort och luftigt vardagsrum med plats för stor soffhörna samt matbord. Nyrenoverat kök, stamrenoverat badrum sedan 2009 och en stor balkong i söderläge är några av de fördelarna med detta hem.

Kallebäck är ett växande område i förvandling. Här kommer att byggas runt 2000 nya lägenheter och 20 000 kvm lokalyta de närmaste åren. I Kallebäck bor du i ett lugnt område men ändå centralt. Att cykla till Avenyn, Nordstan och Ullevi tar ca 15 min och väljer du att åka kollektivt går buss 50 med täta turer till Brunnsparken. För den naturintresserade finns Delsjö naturreservat på gångavstånd, där finns både fina motionsspår och badplats samt golfbanor. I närheten finns frisörsalong, COOP och vill man till de större mataffärerna ligger bland annat ICA Maxi och Willys på andra sidan vägen. Skolor och förskolor finns i närheten och det är lätt att ta sig ut på de stora lederna med bil. Välkommen till Kallebäck!

Läs hela beskrivningen
Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Jennieann
assisterande mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Jennieann
assisterande mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Vi välkomnas in i hallen, här finns rymligt med plats för avhängning i de platsbyggda garderoberna med spegeldörrar. Golvet kläs av genomgående nylagd ljus ekparkett och väggarna är målade i vitt.

Direkt till höger om entrén når ni ett av de mindre sovrummen av de tre sovrummen. Här kan med enkelhet inredas med säng och tillhörande sängbord samt skrivbord, alternativt kan det inredas som kontor. Härligt ljusinsläpp från fönstret. I rummet finns en rymlig walk in closet.

Bostadens större sovrum erbjuder utrymme för en dubbelsäng med tillhörande sängbord. Direkt ljusinsläpp från två stora fönster som vätter mot norr. Väggarna är målade i en behaglig ljusgrå ton. Golvet kläs av laminat.

Vidare tar vi oss till det nyrenoverade köket från 2022. Vi möts av en yta med plats för matbord för flera personer. Köket har vita skåpsluckor med mycket förvaring, bänkskiva i laminat, ovanför bänkskivan kläs vitt fräscht kakel. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, spisfläkt, diskmaskin, kyl och frys. Alla delar av den maskinella utrustningen och köket är nytt.

Vardagsrummet är stort och får härligt ljusinsläpp från flera fönsterpartier som vätter mot söder. Öppna och sociala ytor som med enkelhet kan inredas med soffhörna och tillhörande soffbord, samt får det plats med ett matbord för middagssällskapet. Från vardagsrummet når ni bostadens balkong som vätter mot söder. Här finns rymligt med plats för soffhörna.

Från vardagsrummet når ni det andra mindre sovrummet. Här finns plats för ett barnrum alternativt för ett hemmakontor. Väggarna är målade i vitt och direkt ljusinsläpp från fönstret som vätter mot söder.

Badrummet renoverades av föreningen i samband med stambytet och är helkaklat med ljust kakel och klinker. Här finns badkar, handfat med underliggande kommod, spegelskåp, handdukstork och vägghängd WC.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Kallebäck

Kallebäck är ett trivsamt, stadsnära område i utkanten av Örgryte som gränsar till stora skogspartier och med Delsjöområdet som närmsta granne. Läget är centralt med närhet till både Mölndals centrum och Göteborgs södra centrum.

Tidigare låg Arlas mejeri i området, vilket gett namn till flera av stadsdelens gator, såsom Ostgatan, Gräddgatan och Smörgatan. Bebyggelsen består till stor del av väl¬hållna flerfamiljshus från 50- och 60-talen men det har också uppförts flera toppmoderna höghus. Kallebäck är dessutom ett område som fortfarande är under stor utveckling.

Promenad- och cykelvägar går genom området, likaså busslinje 50. På andra sidan leden, utmed Mölndalsvägen, ligger flera stormarknader, träningsställen och restauranger.

Runt Kallebäck finns vidsträckta skogar med härliga ytor för motion och rekreation samt badsjöar. Alldeles runt hörnet ligger Delsjöns golfbana som är en mycket vacker park- och skogsbana. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Kallebäck inbjuder till ett behagligt boende med natur, service och storstadsliv inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta