Välkommen till

Pinnharvsgatan 1I

Pinnharvsgatan 1I
1:a Mölndal Bifrost

Stilrent renoverad etta med närhet till citylivet

Här bosätter du dig i en tidlöst renoverad etta med alla bekvämligheter som underlättar vardagen och med närheten till city. Bifrost har en härlig geografisk utgångspunkt med närhet till naturområden som Safjället, Slottsskogen eller Änggården och bra förbindelser i kollektivtrafiken precis utanför dörren som tar dig mot Mölndals Galleria eller Göteborg City. Föredrar du att cykla är det även lagom distans till Sahlgrenska ,Chalmers eller Göteborgs Universitet.

Läs hela beskrivningen
Louisa
ansvarig mäklare
Louisa Lundh
Fastighetsmäklare
0735-16 22 66 louisa.lundh@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Louisa
ansvarig mäklare
Louisa Lundh
Fastighetsmäklare
0735-16 22 66 louisa.lundh@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. I hallen finns plats för avhängning av ytterkläderna som även kompletteras av praktisk och yteffektiv klädkammare.

Allrummet är rymligt och får ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartiet. Rummet har en trivsam utformning för att optimera och underlätta er möblering som även medför att det finns möjlighet till att avgränsa med en sovalkov.

Köket är placerat separat vilket också inger en känsla av rymd. Inredningen består av släta vita skåpsluckor som dekoreras med rostfria beslag, bänkskiva i mörkgrått med vit kakelsättning som stänkskydd. Genomtänkta arbetsytor och god förvaring som utgörs av både över- och underskåp. Vitvarorna från Siemens utgörs av induktionshäll, varmluftsugn, mikro i ergonomisk höjd, kombinerad kyl och frys samt diskmaskin. Helheten ger ett tidlöst och stilrent intryck för kök.

Badrummet är helkaklat i stilrena färgval som utgörs av antracitgrå klinker och vitt kakel. Inredningen består av dusch, handfatskommod, spegelskåp med belysning, WC och tvättmaskin.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Mölndal Bifrost
Bekvämt boende, friluftsliv och staden runt hörnet
Bifrost är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både Mölndals centrum, de stora lederna samt goda kommunikationer som lätt tar dig in till centrala Göteborg. 

Området ligger fridfullt i anslutning till Safjällets Naturreservat, som erbjuder många promenadstigar och leder att välja mellan, perfekt för dig som älskar natur och friluftsliv. 

Till Mölndals centrum går det enkelt att ta sig. Där finns bland annat Mölndal Galleria som har ett stort utbud av restauranger, kaféer, butiker och gym. Det finns även bra närlivs- och servicebutiker direkt i Balltorp. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta