Villakänsla med både egen terrass och gemensam trädgård

Patrik Henningsson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se

Lundin Östra Centrum

Med Lundin Östra Centrum får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Trebackegatan 15

4:a Kålltorp / Vidkärr

Kortfakta

Pris/Bud:
4 975 000 kr
Avgift:
5 945 kr/mån
Rum:
4 rum
Boarea:
96 kvm
Våning:
1/3, ej hiss
Byggår:
1950
Adress:
Trebackegatan 15,
416 74 Göteborg

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Välkomna till denna trivsamma lägenhet med villakänsla. Utgång till egen altan ca 30 kvm som sträcker sig runt huset med sol från morgon till kväll. Där finns det gott om plats för både solmöbler, grill och matbord. Dessutom finns en gemensam trädgård med plats för familj och lek. Förnämligt område med barnomsorg, service och nära till Göteborgs innerstad!

Entré/hall med plats för ytterkläder och förvaring. Parkett som löper vidare ut till vardagsrummet.
Vardagsrummet är idag avdelat till ytterligare ett sovrum men är ändå luftigt och trivsamt. Öppen spis som fungerar och utgång till den härliga altanen som sträcker sig runt huset och som har plats för flera avdelningar. I vardagsrummet ligger ett vackert original parkettgolv i fiskbensmönstrad ek med fris runt om. Parkettgolvet går även in i ena sovrummet för den som vill öppna upp mellan vardagsrum och sovrum/matsal. Glasade pardörrar i Teak mellan vardagsrum och hall.
Köket är renoverat 2010 med känsla och smarta lösningar. Ljusa luckor och snickerier, Bra arbetsyta och förvaring. Plats för matbord intill fönstret.
Skjutdörr mellan kök och ett av sovrummen som idag används som föräldrasovrum men kan enkelt återställas till matsal och då bli en del av vardagsrummet.
Ytterligare två ordentliga sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring.
Badrummet är renoverat 2021 med smakfulla detaljer och materialval. Fönster och handdukstork. Kaklade väggar och klinker med värmeslingor på golvet. Våtrumsintyg finns.

Lägenheten står angiven som 3 rum och kök i lägenhetsförteckningen men nyttjas idag som 4 rum och kök.

På det hela taget ett jättefint boende som har mycket villakänsla i ett suveränt område!

Välkomna på visning!


Om föreningen:
Föreningen Brf Trebackegatan 15 bildades 2005 och består av 3 lägenheter fördelat på 1 st 2 rok och 2 st 4 rok. Föreningen äger tomträtten Sävenäs 59:4 som består av 1st flerbostadshus i 3 våningar. Total yta är 226 kvm. Föreningen har en underhållsfond som är avsedd att täcka kommande underhåll i fastigheten. Föreningen har nyligen bytt taket, satt in takfönster och renoverat fasaden på huset.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 4 975 000 kr

Avgift: 5 945 kr/månad.

Andelstal: Andel i föreningen är 40,51%.

Pantsättning: Pantsatt, lån löses på tillträdesdagen.

Driftkostnad: Totalt ca 600 kr/månad.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 450 kr/månadFörsäkring: 150 kr/månad
Riktvärde
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Trebackegatan 15, 416 74 Göteborg. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 1950

Lägenhetsnummer: Nr 1001

Våningsplan: Våningsplan 1 av 3. Ej hiss.

Storlek: 4 rum. Boarea 96 kvm.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Kålltorp

Kålltorp är en central stadsdel med fin atmosfär och vacker natur in på knuten. Namnet Kålltorp härrör från de gårdar, Stora Torp och Lilla Torp, som låg i området på 1500-talet. Torpet Lyckan finns bevarat än idag och rymmer en kaffestuga.

Bebyggelsen är varierad och består främst av låga flerfamiljshus. Området började byggas ut på 1930-talet och karaktäriseras av vindlande, trädkantade gator som skapar en gemytlig småstadskänsla.

I kvarteren finns både mataffärer, restauranger och mysiga butiker. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen. Här finns bl.a. bibliotek, hälsotek och café. Göteborgs city nås lätt med cykel, spårvagn eller buss.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kålltorps fritidsgård har öppet flera dagar i veckan. För studenten finns flera av Göteborgs universitets institutioner på nära avstånd.

Det stora Delsjöreservatet är en stor tillgång för Kålltorpsborna. Här finner man vandringsleder, motionsslingor och badsjöar. Vid Apslätten finns härliga ytor för lek och rekreation. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter. Ytterligare träningsanläggningar finns exempelvis i Örgryte och vid Valhallabadet.

Kålltorp inbjuder till ett behagligt boende i en av Göteborgs lummigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning