Välkommen till

Jans väg 16

4:a Hovås

Radhuskänsla som toppas med både uteplats & magisk takterrass

Den här bostaden utmärker sig med sin moderna och karaktäristiska utformning likt ett radhus fördelat i två etage om 139 kvm med både uteplats och gedigen takterrass samt två tillhörande parkeringsplatser. Bostaden har en tydlig & genomtänkt funktion som optimeras av de två våningsplanen. Det första våningsplanet är platsen för återhämtning och de andra för sociala tillställningar med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som har anslutning ut till både uteplatsen och takterrassen. Här bosätter ni er i en obelånad förening med en märkbart låg månadsavgift om 1.992 kr.

Läs hela beskrivningen
Carl
ansvarig mäklare
Carl Hogéus
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 60 carl.hogeus@lundin.se
Matilda
assisterande mäklare
Matilda Ivarsson
Fastighetsmäklare & Partner
0707-63 04 56 matilda.ivarsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Carl
ansvarig mäklare
Carl Hogéus
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 60 carl.hogeus@lundin.se
Matilda
assisterande mäklare
Matilda Ivarsson
Fastighetsmäklare & Partner
0707-63 04 56 matilda.ivarsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Entréplan:

Hallen har bra möblerbara ytor och förvaringsmöjligheter utgörs av separata garderober. Väggarna är målade i antracitgrått och intrycket förstärks med den rustika klinker i mörkgrått som har golvvärme och avgränsar hallen. Hallens klinker övergår i en mörk och rökig ekparkett som inger en genuin känsla av djup och skapar en rustik karaktär, vilket är genomgående för bostaden.

På entréplan finns tre sovrum som har varierande storlek och utformning vilket ger valmöjligheter för sin disponering. I anslutning till det största sovrummet finns bra förvaringsmöjligheter som utgörs av en gedigen klädkammare som inreds med grå klinker.
Från sovrummet nås även en tvättstuga som inreds med grå klinker och ljusa ytskikt. Här erbjuds bra arbetsytor, goda förvaring i över- och underskåp samt en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Det första badrummet inreds med vitt kakel och mörkgrå klinker med golvvärme. Inredningen består av badkar, handfat i kommod med kompletterande skåpsförvaring, kromade detaljer, spegel med spotlights, WC och handdukstork.

Övre plan:

På det övre planet finner ni de generösa sällskapsytorna som har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och får ett fint ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Här finns förutsättningarna som skapar valmöjligheter i er möblering. Det ges plats för ett större middagsbord samt soffgrupp. Vardagsrummet är uppdelat i två sektioner vilket är en möjlighet till avgränsning för ytterligare ett rum men som med fördel formar fram en TV-hörna. Utgång till uteplatsen som passar utmärkt att möblera med middagsbord, grönskande och ombonande växter samt grillplats. Från vardagsrummet leder även en trappa upp till den gedigna takterrassen som är den givna platsen att koppla av i en solsäng under dagen och avrunda de ljumna sommarkvällarna nersjunkna i en loungegrupp med trevligt sällskap njutandes av de sista solstrålarna för kvällen.

Köket från Myresjö inreds med vita släta skåpsluckor som har stilrena rostfria beslag. Bra arbetsytor som kläs av mörk bänkskiva i sten med stänkskydd i vitt kakel med liggande sättning. Både över- och underskåp optimerar arbetsytorna och ger praktisk förvaring för köksredskapen. Rostfria vitvaror från Siemens utgörs av induktionshäll, inbyggd ugn, integrerad diskmaskin, mikro i ergonomisk höjd samt kyl & frys i fullhöjd.

Oavsett om ni är en större familj eller har gäster finns det en bekvämlighetsfaktor i att ha två badrum. Badrummet som är beläget på det övre planet har ett behagligt ljusinsläpp och inreds med vitt kakel som bryts av med ett fondparti i mosaik som skapar kontrast till den mörkgrå klinkern med golvvärme. Inredningen består av handfat i kommod, skåpsförvaring med svarta luckor, duschhörna, WC och handdukstork.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Hovås

Hovås är beläget mellan Askim och Billdal, på behändigt avstånd från Göteborgs centrum. Karaktäristiskt för området är de eleganta och charmiga villorna utmed havet med anor från förra sekelskiftet. Idag består bebyggelsen av en blandning av dessa äldre villor och moderna bostäder som byggts upp sedan 1960-talet.

Hovås är ett område dit många barnfamiljer gärna flyttar. Här finns flera förskolor och ett par grundskolor. Hovås har ett rikt föreningsliv med verksamheter inom bland annat segling, fotboll, ishockey och ridsport.

Östra Hovås gränsar till Sandsjöbacka naturreservat. I detta vidsträckta grönområde finns flera fina vandringsleder och badsjöar. Mer motion och rekreation kan man få på Hovåsvallen samt på Hovås legendariska golfbana, Göteborgs Golfklubb. Golfklubben bildades redan 1902 och är Sveriges äldsta.

I Hovås hamn pågår båtlivet året om. Mysiga badvikar ligger som pärlor på rad och utmed havet går en promenad- och cykelväg. Hovås Kallbad med sina pittoreska badhus och restaurang är en privat anläggning som delvis även är öppen för allmänheten. Det vackra naturområdet på Amundöarna är också en populär utflykt, för såväl promenader som salta bad.

Söderöver har den nya stadsdelen Nya Hovås vuxit fram med en härlig blandning av bostäder, butiker, restauranger och kontor. Här finns det mesta man kan tänka sig! Utöver Nya Hovås så erbjuder bland annat även Sisjöns industriområde, Kodakhuset och Frölunda Torg ett brett utbud av service på nära avstånd.

Hovås inbjuder till välbefinnande i ett exklusivt och bekvämt boende nära havet och vacker natur. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta