Såld

Härlig 3:a med stor uteplats och balkong

Peter Johansen
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0732-62 00 51 peter.johansen@lundin.se

Lundin Västra Göteborg

Med Lundin Västra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Hovås Allé 40

3:a Nya Hovås

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
4 493 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
67 kvm
Våning:
1/7, hiss
Byggår:
2022
Adress:
Hovås Allé 40,
436 53 HOVÅS

Beskrivning

Nu ges det möjlighet att vara den första som flyttar in i denna välplanerade hörntrea om 67 kvm i populära Nya Hovås med både stor uteplats om hela 33 kvm och en rymlig balkong om ca 15 kvm. Här erbjuds en öppen och social planlösning med goda förvaringsmöjligheter. Härlig takhöjd om 3,3 meter och ljusinsläpp och fönster i två väderstreck. Ett stilrent och högkvalitativt kök med gott om plats för kökets alla redskap samsas med vardagsrummet i en öppen och social planlösning. Snyggt badrum med egna tvättmöjligheter samt två väl tilltagna sovrum och klädkammare.
Vackra fönster som har låg bröstning och ett extra fönster ovanpå pga den generösa takhöjden. Det är genomgående parkett (vit ek) i hela bostaden och behaglig golvvärme i badrummet. Köket har vita luckor och kyl&frys är rostfritt utförande.

Denna härliga bostad erbjuder hög standard och komfort i ett av Göteborgs mest attraktiva områden! Tillträde kommer att ske i nov/dec 2022.

HSB Brf Esplanaden är en bostadsförening under produktion ritad av Wingårdh med stor karaktär och skiftande arkitektur. Allt för att skapa ett levande kvarter och förstärka citykänslan samtidigt som intrycket av en småskalig blandstad ska bestå. Husen har en stark egen identitet där naturmaterial, nyanser och stil varierar. Föreningen består av 62 lägenheter och har en inbjudande gård samt två cykelförråd. Här finns flera olika zoner med vackra planteringar, grillmöjligheter, lekplats och sittgrupper. Nya Hovås är under kraftig expansion och blir en skön blandstad med en egen stadskärna. Omedelbar närhet till all tänkbar service och shopping såsom ICA, Systembolaget, vårdcentral samt flertalet restauranger. Motionsmöjligheter finns i närheten. Om du istället vill ta ett svalkande bad så nåt du havet på 5-10 minuter. Naturreservatet Stora Amundö erbjuder trevliga gångstigar och möjligheter till bad . Göteborg city nås samidigt via goda kommunikationer, rosa express och linje 158, eller via bil inom en kvart. Området är barnvänligt med direkt närhet till förskolor, skolor och lekplatser.

https://www.hsb.se/sok-bostad/vastra-gotaland/goteborg/projekt/esplanaden/


Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 4 493 kr/månad. Ink Värme, sophantering, TV, bredband & IP-telefoni.

Pantsättning: Ej pantsatt.

Information Bostad

Adress: Hovås Allé 40, 436 53 HOVÅS. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrätt. Byggår: 2022

Lägenhetsnummer: 1111

Våningsplan: Våningsplan 1 av 7. Hiss finns.

Storlek: 3 rum varav 2 sovrum. Boarea 67 kvm.

Information Förening

Förening: Brf Esplanaden. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 62 lägenheter.

Allmänt om föreningen: HSB Brf Esplanaden är en bostadsförening under produktion ritad av Wingårdh med stor karaktär och skiftande arkitektur. Allt för att skapa ett levande kvarter och förstärka citykänslan samtidigt som intrycket av en småskalig blandstad ska bestå. Husen har en stark egen identitet där naturmaterial, nyanser och stil varierar.
Föreningen består av 62 lägenheter och har en inbjudande gård samt två cykelförråd. Här finns flera olika zoner med vackra planteringar, grillmöjligheter, lekplats och sittgrupper.

Renoveringar: Fastigheterna är nyproducerade 2022 och inte tillträdda än. Inga renoveringar planerade i närtid.

TV och bredband: Tv, IP-telefoni och bredband 100/100 mbit ingår i avgiften.

Parkering: Gemensamt flerbilsgarage om två våningar. Elbilsladdning på vissa platser kommer att erbjudas.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Hovås

Hovås är beläget mellan Askim och Billdal, på behändigt avstånd från Göteborgs centrum. Karaktäristiskt för området är de eleganta och charmiga villorna utmed havet med anor från förra sekelskiftet. Idag består bebyggelsen av en blandning av dessa äldre villor och moderna bostäder som byggts upp sedan 1960-talet.

Hovås är ett område dit många barnfamiljer gärna flyttar. Här finns flera förskolor och ett par grundskolor. Hovås har ett rikt föreningsliv med verksamheter inom bland annat segling, fotboll, ishockey och ridsport.

Östra Hovås gränsar till Sandsjöbacka naturreservat. I detta vidsträckta grönområde finns flera fina vandringsleder och badsjöar. Mer motion och rekreation kan man få på Hovåsvallen samt på Hovås legendariska golfbana, Göteborgs Golfklubb. Golfklubben bildades redan 1902 och är Sveriges äldsta.

I Hovås hamn pågår båtlivet året om. Mysiga badvikar ligger som pärlor på rad och utmed havet går en promenad- och cykelväg. Hovås Kallbad med sina pittoreska badhus och restaurang är en privat anläggning som delvis även är öppen för allmänheten. Det vackra naturområdet på Amundöarna är också en populär utflykt, för såväl promenader som salta bad.

Söderöver har den nya stadsdelen Nya Hovås vuxit fram med en härlig blandning av bostäder, butiker, restauranger och kontor. Här finns det mesta man kan tänka sig! Utöver Nya Hovås så erbjuder bland annat även Sisjöns industriområde, Kodakhuset och Frölunda Torg ett brett utbud av service på nära avstånd.

Hovås inbjuder till välbefinnande i ett exklusivt och bekvämt boende nära havet och vacker natur. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning