Stor 3:a med uteplats i söderläge

Poya Sondosi
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0768-74 75 76 poya.sondosi@lundin.se

Lundin Västra Göteborg

Med Lundin Västra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Sjupundsgatan 27

3:a Högsbohöjd

Kortfakta

Pris/Bud:
3 575 000 kr
Avgift:
4 816 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
81 kvm
Byggår:
2022
Adress:
Sjupundsgatan 27,
414 84 GÖTEBORG
Välkommen att kontakta Poya
Välkommen att kontakta Poya
Slottsskogen
Slottsskogen
Botaniska Trädgården
Botaniska Trädgården
Klippan, Röda sten konsthall
Klippan, Röda sten konsthall
Mariaplan
Mariaplan

Lundin Värdering

Boka nu
Mariaplan, Plaskis
Mariaplan, Plaskis
Mariaplan
Mariaplan
Axel Dahlströms torg
Axel Dahlströms torg

Beskrivning

Inflyttningsklar i september!

Genomtänkt trea där ytorna disponeras på ett optimalt sätt. Kök och vardagsrum samsas i en öppen och inbjudande planlösning. Uteplatsen ligger belägen mot den lugna innergården och i ett soligt söderläge. De två sovrummen ligger även de med fönster ut mot den lugna innergården.

Förvaringen kompletteras av ett förråd i hallen och samt en klädkammare i lägenheten. Badrummet är helkaklat med stilrena ljusa materialval, här finns även en tvättdel med tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk och väggskåp för förvaring.

Här bor du lugnt och centralt med både Slottsskogens och Änggårdens vackra natur på cykelavstånd. Goda kommunikationer med buss utanför dörren och bekvämt avstånd till storstadspulsens vimmel. I området finns både gym och närbutik i form av Ica Nära och när detta kvarter står klart finns också lokaler för restaurang eller caféverksamhet och mindre butikslokaler som förhoppningsvis bidrar med mervärde på hemmaplan.

Tillträde slutet av september 2022.
För mer information om bostäderna och projektet, besök www.stenafastigheter.se/hojden eller titta på broschyren som är uppladdad längst ned i annonsen!

Information Ekonomi

Pris/Bud: 3 575 000 kr

Avgift: 4 816 kr/månad.

Pantsättning: Ej pantsatt.

Information Bostad

Adress: Sjupundsgatan 27, 414 84 GÖTEBORG. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2022

Storlek: 3 rum. Boarea 81 kvm.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Information Förening

Förening: Brf Höjden i Göteborg. Föreningen är en bostadsrättsförening.

TV och bredband: I fastigheten finns ett fastighetsnät av fiber som utgår från en överlämningspunkt inom byggnaden och som går ut till varje lägenhet. Föreningen är ansluten till ett öppet bredbandsnät (ITUX) med hög kapacitet och stor valfrihet av tjänster inom bredband, TV och telefoni.

Parkering: I garage under gården finns 38 parkeringsplatser som föreningen disponerar samt gästparkeringar.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Högsbo

I Högsbo bor man funktionellt och trivsamt nära Göteborgs centrum. Högsbo består av flera mindre områden såsom Högsbohöjd, Högsbotorp, Kaverös och Flatås. Bebyggelsen består till största delen av flerfamiljshus från 50- och 60-talet samt några villa- och radhusområden.

Högsbo erbjuder mycket god närservice för de boende. På Axel Dahlströms torg, som är navet, finns både butiker och matställen. Axel-huset på torget erbjuder service och aktiviteter för alla Högsbos invånare.

Vid Frölunda torg finns ett stort köpcentrum, kulturhus och flera träningsställen. Högsbo 421 och Sisjöns industriområde är ytterligare två köpcentra i närheten.

Här finns flera skolor och föreningsverksamheter att välja mellan. Kommunikationerna i området är mycket goda. Det finns gott om cykelvägar och från Marklandsgatan avgår ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. På några minuter är man inne i Göteborgs stadskärna.

Skog och hav ligger på nära avstånd. Högsbo gränsar till Ruddalens stora grön- och motionsområde. Slottsskogen, Änggårdsbergen och Botaniska ligger på cykel- eller gångavstånd. Med cykel eller buss tar man sig också lätt ner till Askimsvikens badplatser eller ut till Näsets badvikar.

Högsbo inbjuder till ett behagligt boende nära naturen och storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning