Välkommen till

Sjupundsgatan 27

Sjupundsgatan 27
3:a Högsbohöjd

Stor 3:a med uteplats i söderläge

Genomtänkt trea där ytorna disponeras på ett optimalt sätt. Kök och vardagsrum samsas i en öppen och inbjudande planlösning. Uteplatsen ligger belägen mot den lugna innergården och i ett soligt söderläge. De två sovrummen ligger även de med fönster ut mot den lugna innergården.

Förvaringen kompletteras av ett förråd i hallen och samt en klädkammare i lägenheten. Badrummet är helkaklat med stilrena ljusa materialval, här finns även en tvättdel med tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk och väggskåp för förvaring.

Här bor du lugnt och centralt med både Slottsskogens och Änggårdens vackra natur på cykelavstånd. Goda kommunikationer med buss utanför dörren och bekvämt avstånd till storstadspulsens vimmel. I området finns både gym och närbutik i form av Ica Nära och när detta kvarter står klart finns också lokaler för restaurang eller caféverksamhet och mindre butikslokaler som förhoppningsvis bidrar med mervärde på hemmaplan.

Tillträde slutet av september 2022.
För mer information om bostäderna och projektet, besök www.stenafastigheter.se/hojden eller titta på broschyren som är uppladdad längst ned i annonsen!

Bilder

Planritning

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Högsbo

I Högsbo bor man funktionellt och trivsamt nära Göteborgs centrum. Högsbo består av flera mindre områden såsom Högsbohöjd, Högsbotorp, Kaverös och Flatås. Bebyggelsen består till största delen av flerfamiljshus från 50- och 60-talet samt några villa- och radhusområden.

Högsbo erbjuder mycket god närservice för de boende. På Axel Dahlströms torg, som är navet, finns både butiker och matställen. Axel-huset på torget erbjuder service och aktiviteter för alla Högsbos invånare.

Vid Frölunda torg finns ett stort köpcentrum, kulturhus och flera träningsställen. Högsbo 421 och Sisjöns industriområde är ytterligare två köpcentra i närheten.

Här finns flera skolor och föreningsverksamheter att välja mellan. Kommunikationerna i området är mycket goda. Det finns gott om cykelvägar och från Marklandsgatan avgår ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. På några minuter är man inne i Göteborgs stadskärna.

Skog och hav ligger på nära avstånd. Högsbo gränsar till Ruddalens stora grön- och motionsområde. Slottsskogen, Änggårdsbergen och Botaniska ligger på cykel- eller gångavstånd. Med cykel eller buss tar man sig också lätt ner till Askimsvikens badplatser eller ut till Näsets badvikar.

Högsbo inbjuder till ett behagligt boende nära naturen och storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta