Välkommen till

Gyllenkrooksgatan 7

2:a Johanneberg

Ljus tvåa med öppen planlösning & gårdsbalkong

På Gyllenkrooksgatan 7 finner vi denna moderna tvåa med öppen planlösning, genomgående ljusflöde och balkong mot den lugna innergården. Lägenheten är disponerad på ett genomtänkt och smart sätt med sin planlösning vilket medför generösa sociala ytor. De ljusa väggarna tar sig harmoniskt igenom lägenheten tillsammans med fiskbensparkett som klär lägenhetens golv. Perfekt belägen med lugna omgivningar då man bor precis intill Carlanderska parken samtidigt som det är omedelbar närhet till stadens alla upplevelser.

Alldeles utanför huset finns gröna parker, affärer, restauranger och träningsanläggning. Göteborgs Universitet, Chalmers och Korsvägen nås på några minuter med cykel. Buss avgår en knapp minut från porten och till kollektivtrafikknutpunkten Korsvägen och tågstationen Liseberg är steget inte heller långt.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på david.soderholm@lundin.se.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med goda förvaringsmöjligheter samt ljusa spotlights som lyser upp väggarna.

Vidare in i lägenheten kommer man till ett vardagsrum och kök i öppet samband med genomgående ljusflöde från två väderstreck vilket skapar trivsamma sociala ytor. Vardagsrummet har utsikt mot lummiga Carlandersparken medan köket vetter mot innergården. Generösa ytor som kan inredas med stor soffgrupp och matsalsbord. Golven kläs av fiskbensparkett i original vilket ger ytan en charm utöver det vanliga.

Tidlöst kök med köksinredning i vitt och stilren granitskiva. Stor köksö som ger både extra förvaring och arbetsyta blir kökets hjärta. Den maskinella utrustningen utgörs av spishäll, varmluftsugn, fläkt samt kyl med frys. I taket sitter infällda spotlights.

Vidare finner vi ett stort och rymligt sovrum med fönster och balkong som vetter mot innergårdens lugna miljö. På balkongen kan man njuta av härlig förmiddagssol. Fina platsbyggda förvaringslösningar med luckor i trä. Sovrummet avskärmas från hallen med en skjutdörr i frostat glas.

Badrummet är stilrent med mörkt klinker på golvet och helkaklade väggar i vitt med svart fondparti. Inredningen består av wc, handfatskommod, infälld spegel, handdukstork, toppmatad tvättmaskin samt en duschhörna med raka vikdörrar i glas. I taket sitter infällda spotlights.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Johanneberg

Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta