Välkommen till

Rönnaräcksvägen 15

Rönnaräcksvägen 15
Kullavik

3:a med eget garage och stor uteplats

Unik bostadsrätt, som en villa i miniformat på vackra Rönnaräcksvägen. Nära hav, natur och service!

Läs hela beskrivningen

Bilder

Planritning

Beskrivning

Välkommen till den här trevliga bostaden.
Känslan av det här hemmet liknas vid att att bo i villa. Det egna stora garaget med tillhörande förråd och plats för bil framför möjliggör att man bor här med två bilar.
Praktiskt tak över entrén gör att oavsett väderlek kommer man torr till ytterdörren.

Väl inomhus möts man av en stor möblerbar hall med en praktisk klädkammare.

Köket ligger till vänster och är rymligt och välutrustat. Goda arbetsytor och gott om plats för familjen eller gäster.

Via köket når man den ljuvliga uteplatsen i soldränkt läge. Härligt privat altandäck samt utsikt mot den vackra trädgården framför!

De båda sovrummen ligger i lugnt och rofyllt läge, det ena större med plats för dubbelsäng och det andra lite mindre.

Badrummet utrustat med badkar är luftigt och praktiskt, Separat avdelning för tvätt. Här finns tvättmaskin och torktumlare och fönster för vädring.

Här är lätt att trivas!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Kullavik
I Kullavik får man njuta av hav och vacker natur och samtidigt ha nära tillgång till storstadslivet. Kullavik ligger på behändigt avstånd mitt emellan Göteborg och Kungsbacka. Området har stor charm, vindlande vägar och blandad bebyggelse. För hundra år sedan var Kullavik ett bondesamhälle med enstaka sommarhus, som tågen på Säröbanan passerade. Spår av detta finns kvar än idag. Gamla banvallen är idag en fin cykelväg. Kullavik, som tillhör Kungsbacka kommun, är ett område dit många barnfamiljer gärna flyttar. Här finns flera vackra skogar med promenadstigar och motionsslingor. I naturreservatet Sandsjöbacka finner man vandringsleder och i Särö finns golfbanor. Hamnen har en central roll och större delen av året pågår segling och båtliv. Kullaviks skärgård erbjuder ett härligt liv sommartid där mysiga badvikar och öar ligger som pärlor på rad. Affärer, matställen och närservice finns i Kullaviks centrum och Särö centrum, som ligger 5 minuters bilväg bort.
Karta