Välkommen till

Blåsutgatan 9 C

Blåsutgatan 9 C
2:a Majorna

Stor söderbalkong med utsikt mot Älvsborgsbron

I slutet av en lugn återvändsgata och högt upp i huset finner ni denna fina tvåa med fönster i två väderstreck och solig söderbalkong med utsikt mot Älvsborgsbron. Lägenheten har en bra storlek med genomtänkt planlösning och fina parkettgolv. Köket erbjuder kvalitativa vitvaror från Siemens och vardagslyx som vinkyl. Vardagsrummet är generöst utformat och sovrummet har en smart garderobslösning. I föreningen finns bland annat gästlägenhet vilket är ett extra plus!

Möjlighet till snabbt tillträde.

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Elin
assisterande mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Elin
assisterande mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

I hjärtat av Majorna bor ni med närhet till mysiga restauranger och caféer, bra kommunikationer, mataffärer och gym samt rekreation i grönskande Slottsskogen och vid havet nere vid Klippan.

Bostaden disponeras enligt nedan:

Välkomnande och rymlig hall med plats för avhängning direkt till höger. Hallen fungerar som lägenhetens nav, från denna nås alla rum. Rakt fram finnes badrum, till höger kök och sovrum i fil och motsatt sida finner du det inbjudande vardagsrummet med solig balkong! Golvet är belagt med ett parkettgolv som sträcker sig ut i lägenheten och väggarna är målade i vitt.

I köket så finner man ett oerhört stilrent kök som renoverades 2014. Samtliga vitvaror är ifrån 2014 och byttes i samband med renoveringen. Ett klassiskt utförande med vita luckor och mosaik-färgat kakel som stänkskydd. För att sätta extra guldkant på tillvaron så har man valt att installera en vinkyl som håller den perfekta temperaturen för dina middagar!

Vardagsrummet präglas av härliga ytor och rikligt med ljusinsläpp från fönsterpartiet. Soffan med tillhörande möblemang och TV-möbeln får sin naturliga plats längst in i rummet. Här finns också plats för en matplats om så önskas. Väggarna är vitmålade. Från vardagsrummet nås bostadens härliga balkong med ett soligt läge samt utsikt mot Älvsborgsbron som lyser upp!

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Förvaring i form utav en platsbyggd garderob som smakfullt binder samman hela rummet, väggarna är blågrå och på golvet ligger ett trägolv från 2018

Badrummet är helkaklat där vita väggar möts av ett grått klinkersgolv. Här finns wc, handfatskommod, spegelskåp, dusch med vikbara glasvägg och handdukstork.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Majorna
Majorna är en av Göteborgs mest genuina och charmiga stadsdelar. En stad i staden med eget uttryck och livfullhet. Vindlande kullerstensgator, vackra landshövdingehus och små parker och torg skapar tillsammans områdets trivsamma utseende och levande atmosfär.

Majorna är ett område med gamla anor. Hamnen, älven och havet har sedan århundraden varit livsviktiga för majborna. Härifrån hämtade man sin försörjning och många namn härrör från den tiden då det behövdes både båtbyggare, segelsömmare och repslagare. Idag är kajerna både arbetsplatser och härliga rekreationsområden. Och från många av Majornas kullar har man utsikt mot älvmynningen.

Stadsdelen sjuder av aktivitet för alla åldrar. Musik- och kulturlivet är rikt och det finns gott om idrottsföreningar och träningsställen. I kvarteren hittar man ett brett och varierat utbud av butiker, mysiga caféer och restauranger. Göteborgs city nås lätt med cykel, spårvagn eller buss.

Majorna är en populär stadsdel för studenter, flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. För barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor.

Små parker, som Söderlingska parken i Gathenhielmska kulturreservatet, finner man i de egna kvarteren. Klippan, Slottsskogen, Botaniska och Änggårdsbergen ligger alla på promenad- eller cykelavstånd och är ljuvliga oaser året om.

I Majorna lever man ett aktivt storstadsliv i en charmerande småstadsmiljö med både havet och grönskan inpå knuten.

Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta