Välkommen till

Frida Hjertbergs Gata 14

2:a Johanneberg

Ljust och attraktivt boende med högkvalitativa materialval & optimalt läge

Välkomna till denna välplanerade och toppmoderna bostad med oslagbar utsikt över Johannebergs takåsar från balkongen. Här erbjuds genomgående högkvalitativa materialval, generösa ytor att umgås på och ett harmoniskt sovrum. Sobert kök från Marbodal med hög standard samt ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Föreningen har fina gemensamma utrymmen som förhöjer boendekvaliteten såsom gemensam lounge och gästlägenhet samt lediga garageplatser vilket är ett extra plus.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en ljus hall med plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob. Lägenheten har genomgående klassiska materialval som ekparkett och vita väggar.

Härliga sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning som kan möbleras med generös soffgrupp och matplats för stora middagssällskap. De stora fönsterpartierna och öppningen mot balkongen ger rikligt med ljusinsläpp in i lägenheten. Balkongen är generöst utformad och har ett fint formspråk som är karaktäristiskt för huset. Ena delen av balkongen är inglasad och här kan man möblera med loungegrupp.1

Köket har stilrena materialval med vit köksinredning från Marbodal, mörk bänkskiva och vitt liggande kakel i rak sättning. Kvalitativa vitvaror från 2017 som utgörs av induktionshäll, fläktkåpa, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin samt kyl med frys. Samtliga vitvaror är från Bosch förutom fläkten som är från Siemens.

Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord och garderober. Sovrummet har ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti.

Stort och välplanerat badrum med tidlösa materialval. Mörkgrått klinkergolv med underliggande golvvärme och helkaklade väggar med vita stora kakelplattor. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp med belysning samt duschhörna med rundade vikväggar i klarglas. I badrummet finns även kombimaskin från 2017 av märket Samsung med arbetsyta ovan. I taket sitter infällda spotlights.


Brf Jarlaplatsen är ett spännande modernt inslag i Johannebergs funkisområde och bjuder på ett av stans mest attraktiva lägen. Johanneberg är ett mycket populärt område som erbjuder såväl mataffärer, restauranger, småbutiker, träningsanläggningar, bageri, blomsteraffär och närhet till Chalmers. I området finns flera lekplatser, förskolor och skolor samt Universeum vilket passar barnfamiljen perfekt. Utmärkta busskommunikationer och direkt närhet till Korsvägen vilken är en av stans största knutpunkter för kollektivtrafiken nås på ett par minuter. Ta en promenad till Näckrosdammen, traska ner till Götaplatsen eller njut av musiken på Konserthuset. Valmöjligheterna är många!

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Johanneberg

Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta