Välkommen till

Femkampsgatan 2B

2:a Lunden

Välplanerad bostad med enastående utsikt över Göteborg

Med en makalös utsikt över stan ligger denna välplanerade 2:a med väl tilltagen balkong. Välplanerade kvadratmeter och tidstypiska detaljer. Stort vardagsrum med härliga sociala ytor och ett rymligt badrum med plats för tvättmaskin. Nyrenoverad kök sedan 2021. Genomgående planlösning med ett fritt löpande ljus. Här bor du på toppen med ett unikt läge och fantastiska solnedgångar. På kort avstånd ligger såväl innerstadens puls som Delsjöområdets vackra natur.

Läs hela beskrivningen
Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Johanna
assisterande mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Johanna
assisterande mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Välkomnande hall med plats för avhängning direkt innanför ytterdörren. Ett par steg in i hallen ligger en garderob som har rymligt med förvaring. Från hallen når ni alla bostadens rum. Väggarna är vitmålade och ett mycket vackert brädgolv som fortsätter in i sovrummet och vardagsrummet.

Vardagsrummet har stora ytor med plats för både soffgrupp med tillhörande soffbord och matbord för flera personer. Här får man ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och utgång till bostadens soldränkta balkong. Balkongens utsikt är enastående med många härliga soltimmar och underbara solnedgångar.

Sovrummet är lugnt beläget och har gott om plats för dubbelsäng samt tillhörande sängbord. Här finns goda förvaringsmöjligheter i den platsbyggda garderoben. Nytapetserade väggar som går i en behaglig mörkgrön ton.

Köket är stort och luftigt med goda ytor för matplats för flera personer. Köket renoverades och blev färdigställt 2021. Bra förvaring bakom de ljusgråa skåpsluckorna som tillsammans med vitt kakel ger en snygg inramning. Köksinredningen består av induktionshäll, varmluftsugn, fläkt samt kyl och frys. Två stora fönster bidrar till ett härligt ljusinsläpp.

Badrummet är stort och rymligt. Utrustningen består av duschhörna, toalett som byttes 2021, handfat och spegelskåp. I badrummet finns plats för tvättmaskin (inga ledningar dragna).

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Lunden


Bebyggelsen i denna del av staden är varierad. Charmiga landshövdingehus från 1920-talet blandas med stilren 50-talsarkitektur och moderna bostadsområden. Stadsdelen karaktäriseras av backiga, trädkantade gator som skapar en gemytlig småstadskänsla. De stora nivåskillnaderna ger Lunden sitt typiska utseende.

I Lundens mysiga kvarter finns allt man behöver. Utmed Danska vägen ligger flera trevliga butiker och matställen. Flera träningsanläggningar ligger på nära avstånd. Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen med bl.a. bibliotek, hälsotek och café. För studenten finns flera av Göteborgs universitets institutioner på nära avstånd.

Det stora Delsjöreservatet är en stor tillgång för de boende i Lunden. I vidsträckta skogar finns härliga ytor för motion och rekreation. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Lunden inbjuder till ett trivsamt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta