Välkommen till

Mölndalsvägen 69C

3:a Almedal

Modern & ljus bostad med ljuvlig inglasad balkong

Välkomna till denna inbjudande och toppmoderna bostad! Här erbjuds generösa sociala sällskapsytor, genomgående högkvalitativa materialval samt härliga fönsterpartier som ger bra ljusinsläpp. Bostaden erbjuder bra med förvaringsmöjligheter, två rofyllda sovrum samt välplanerat kök med öppen planlösning mot vardagsrum där plats för matbord ges för goda middagar i vänners lag. Från vardagsrummet har ni direkt utgång till den underbara balkongen i sydvästläge med grönskande utsikt. Det helkaklade badrummet har egen tvättavdelning som underlättar vardagssysslorna. Ett hem att trivas i!

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på victoria.wigerud@lundin.se.

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för fri avhängning samt förvaringsmöjligheter i en inbyggd garderob. Hallen är möblerbar och binder samma bostadens alla rum. Vid entrén ligger ljust mönstrat klinkergolv som övergår i ekparkett och väggarna är målade i en behaglig grön ton.

Ljusa sociala ytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning som kan inredas med soffhörna och matplats för stora sällskap. Fint ljusinsläpp från flera fönster samt utgång till en eftertraktad inglasad balkong i soligt sydvästläge där man kan njuta av eftermiddags- och kvällssol. Underbar grönskande utsikt över Örgryte koloniträdgårdar som är stadens näst äldsta koloniområde.

Tidlöst kök från HTH med köksinredning i vitt, bänkytor i grå laminat och vitt liggande kakel. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll (Siemens, 2017), frånluftsfläkt (Bosch, 2017), inbyggnadsugn med varmluftsfunktion (Siemens, 2017), inbyggnadsmikro (Siemens, 2017), diskmaskin (Siemens, 2017), kyl och frys i fullhöjd (Siemens, 2017) samt inbyggd vinkyl (2019.

Lägenhetens största sovrum har plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord och byrå samt goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob. Golvet kläs av ekparkett och väggarna är målade i en mellangrå ton. Ett dubbelfönster bidrar med ljusinsläpp.

Det mindre sovrummet passar perfekt som barnrum eller kontor. Här finns plats för säng och arbetshörna samt förvaringsmöjligheter i en garderob. Golvet kläs av ekparkett och väggarna är målade i en mellangrå ton.

Helkaklat badrum från 2017 med mörkbrunt klinkergolv och vitt kakel. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp med belysning, handdukstork, duschhörna med vikdörrar i klarglas samt både handusch och taksil. Här finns även en tvättavdelning med arbetsyta, överskåp samt tvättmaskin (Siemens, 2017) och torktumlare (Cylinda, 2022). Fackmannamässigt utfört och certifikat finns.


Innerstadens kontor, butiker och högskolor ligger på cykelavstånd, spårvagnshållplatsen ligger utanför ytterdörren och det är även nära till grönområden. Kort avstånd till evenemangsstråket med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Scandinavium med mera samt massor av trevliga små restauranger och krogar.

Ekonomi
Bostad
Förening

Karta