Välkommen till

Tallkottegatan 5

Tallkottegatan 5
2:a Stensjön

Toppskick med sjöutsikt och rustik charm

Med ett fantastiskt utsiktsläge intill Stensjön erbjuds nu en unik möjlighet till ett hem i anrika ”Tonvillan” - en stilfull gedigen byggnad som andas historia med industriell karaktär!

Lägenheten har en modern utformning med fina materialval. Suveränt gavelläge och därmed ljusinsläpp från flera håll. Husets historia gör sig påmind genom de djupa fönstersmygarna med marmorbänkar, den härliga takhöjden samt flera vackra detaljer i trapphusen bland annat. Huset har ett fantastiskt läge med utsikt över Stensjön och nejden. Här bor man perfekt om man önskar närhet till naturen samt sjölivet med badplatser, bangolf och kanotuthyrning inpå knuten. Här finns även beachvollyplaner samt motionsspår och i närområdet finns både en butik samt en pizzeria. Busshållplats ligger i direkt anslutning till området och man kan enkelt ta sig till Mölndal centrum samt Göteborgs innerstad på bara 15 minuter.

Läs hela beskrivningen
Annie
ansvarig mäklare
Annie Mälarborn
Fastighetsmäklare
0707-63 04 57 annie.malarborn@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Annie
ansvarig mäklare
Annie Mälarborn
Fastighetsmäklare
0707-63 04 57 annie.malarborn@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Bostadens disposition

Hallen välkomnar oss med goda ytor samt ett klinkergolv i jordnära beige. Här finns plats för hallmöbel samt för avhängning av ytterkläder och i hörnet står en garderob. Vi fortsätter in i köket och vardagsrummet som ligger i öppen planlösning med utsikt över natursköna Stensjön. Hela lägenheten har vattenburen golvvärme vilket ger en fantastisk komfort. I vardagsrummet samt sovrummet ligger mattlackat ekparkettgolv. Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna samt en generös utformning. Rummet ligger i öppen planlösning mot köket som har en klassisk vit interiör med släta luckor och rostfria beslag. Laminatbänkskivor samt rostfri diskbänk. Fasat vitt kakel över diskbänken. Kyl/frys samt hällspis och diskmaskin. Badrummet är utrustat med wc, handfat, duschhörna samt tvättmaskin. Vitt kakel på väggarna och beige klinkergolv med vattenburen värme undertill. Sovrummet har ett vackert och rofyllt utsiktsläge man gärna vaknar till och här finns plats för en bredare säng samt ytterligare möblemang. Garderober finns i både sovrum samt hall och ytterligare förvaring finns i husets källarförråd.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Mölndal Stensjön
Friluftsliv, vackra miljöer och staden runt hörnet
Välkommen till omtyckta Stensjön! Här bor man i ett mycket trivsamt och lugnt område, med storslagen natur och fina promenadstråk inpå knuten. De två badplatserna vid själva Stensjön och vid intilliggande Rådasjön är populära bland både stora som små, året om. Här finns även flera frilufts- och idrottsklubbar.

I området ligger det vackra och välbesökta Gunnebo Slott, som uppfördes på 1700-talet av John Hall. Idag kan man besöka slottet och dess prunkande parker, njuta av köksträdgårdens skörd på den mysiga restaurangen och caféet samt vandra i de vackra omgivningarna.

Mölndals shoppinggalleria i centrala Mölndal erbjuder ett brett utbud av restauranger, caféer, butiker och gym och ligger nära till hands för de boende i Stensjön. Goda kommunikationer finns även till Göteborgs centrum.

Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta