Välkommen till

Ridspögatan 3

Ridspögatan 3
3:a Mölndal

Välrenoverat med inglasad balkong i västerläge

Med ett fint utsiktsläge högst upp i huset erbjuds denna topprenoverade 3:a som passar perfekt när man önskar att bara kunna flytta rakt in! Renoverat kök med stilfulla materialval följt av genomgående fina ytskikt i samtliga rum. Väl tilltaget vardagsrum med utgång till en stor inglasad balkong i västerläge där ni kan njuta i eftermiddagssolen. Nyrenoverat helkaklat badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Föreningens ena tvättstuga är dessutom bekvämt belägen direkt på entréplan i trapphuset. Ett stort förråd tillhör lägenheten och extra finns att hyra. Genom föreningen har man tillgång till gästlägenhet, bastu, fritidslokal, aktivitetslokal samt fina gårdar med gräsytor och lekplatser. Lugnt centrumläge med närhet till skola, dagis, gym, Mölndals Centrum och goda kommunikationsmöjligheter. Varmt välkommen på visning!

Läs hela beskrivningen
Annie
ansvarig mäklare
Annie Mälarborn
Fastighetsmäklare
0707-63 04 57 annie.malarborn@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Annie
ansvarig mäklare
Annie Mälarborn
Fastighetsmäklare
0707-63 04 57 annie.malarborn@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

I entrén välkomnas man av ett grått klinkergolv som i hallen övergår till parkettgolv. Välkommen in och häng av dig dig jackan på klädhängaren eller i garderoben till vänster. Hallen, liksom hela lägenheten följs av ekmönstrat laminatgolv och målade väggar.

Badrummet är nyrenoverat och det finns våtrumsintyg. Modernt utförande med vitt klinker på väggarna och mörkt klinkergolv. Duschhörna med infällbara glasväggar samt kommod och handfat med rund belyst spegel övertill. Toalett, kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt dimbar spotbelysning i taket.

Köket renoverades för några sedan i en klassisk stil som harmoniserar väl med lägenhetens ljusa ytskikt. Vita låd- och skåpsluckor med svarta handtag. En fin och praktisk bänkskiva i mörkgrå laminat och i övrigt mycket bra förvaring och arbetsytor. Köket inreds med induktionshäll, fläkt, kyl och frys i fullhöjd, samt inbyggd ugn och mikro. Här finns god plats för ett matbord framför fönsterpartiet.

Intill köket finner ni ett mindre rum som fungerar fint som till exempel sovrum eller kontor. Här finns en inbyggd garderob.

Stort och rymligt vardagsrum i ljusa nyanser och rikligt med ljusinsläpp från den stora inglasade balkongen. Här får ni plats med soffa, teve och ett matsalsbord för ca sex personer. Den mysiga inglasade balkongen i västerläge fungerar som ett extrarum som ni kan njuta från tidig vår till sen höst tack vare den installerade infravärmen. Den platsbyggda soffan lämnas kvar till köparen liksom det grå laminatgolvet.

Harmoniskt masterbedroom med plats för dubbelsäng och sängbord. Den stora inredda garderoben längs rummet vänstra sida rymmer det mesta bakom de vita dörrarna och belysningen ger dessutom en fin känsla i rummet. Väggarna är målade i en sandbeige ton vilket ger en fin kontrast till den vita garderobslängan. Välkommen hem!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Mölndal Åby
Friluftsliv, shopping och storstadspuls
Välkommen till populära Åby! Ett lugnt område sydväst om Mölndals centrum, med ett strategiskt bra läge i nära anslutning till de större trafiklederna E6, E20 och Söderleden. Stadsdelen består av en blandad bebyggelse med såväl flerbostadshus som radhus och villor. I Åby finns bland annat matbutik, pizzeria samt frisör och inom kort gångavstånd nås Mölndals centrum, med sin nybyggda shoppinggalleria och ett brett utbud av restauranger, caféer, butiker, gym och all annan service man kan tänkas behöva.

För barnfamiljen finns flera förskolor och skolor samt en idrottsplats som erbjuder ungdomar möjligheter att spela fotboll, handboll och basket. Åby fritidscentrum rymmer simhall med äventyrsbad, ishall och bandybana, badmintonhall, friidrottsarena och fotbollsplaner. I området ligger även Åbytravet som är Sveriges näst största travbana.

Kommunikationerna i området är goda med flera busslinjer och vid Mölndals centrum finns både spårvagnar, busstrafik och pendeltåg, för den som exempelvis arbetar eller studerar utanför kommungränsen. Från Mölndals centrum tar det ca 15 min att ta sig in till centrala Göteborg.

För den som vill njuta av friluftslivet finns närmsta naturområden vid Sisjön och Stensjön, som båda bjuder på härliga promenadvägar och badplatser.

Här i Åby finns alla förutsättningar att trivas!
Karta