Välkommen till

Brattåskärrsvägen 203

Brattåskärrsvägen 203
3:a Björkekärr

Välplanerad gaveltrea med en inglasad balkong på hela 12 kvm

Med ett härligt läge erbjuds här en välplanerad trerumslägenhet belägen i en av husets gavlar vilket ger ett behagligt ljusflöde med fönster i tre väderstreck. Väl tilltagna rum och perfekt planerade kvadrat med en ljuvlig balkong som mynnar ut från vardagsrummet och blir som ett extra rum tack vare inglasningen. Kök och vardagsrum i en öppen planlösning skapar sociala ytor som ger plats för umgänge och trivsel. Ett bekvämt boende med faciliteter som tvättmaskin och torktumlare samt diskmaskin. Hissen tar er hela vägen ner till garaget som är beläget under huset och en garageplats ingår i avgiften. Välkomna hem!

Läs hela beskrivningen
Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts ni av en rymlig och möblerbar hall med plats för fri avhängning. För ytterligare förvaring finns en väl tilltagen klädkammare.

Välplanerat vardagsrum med gavelläge som tack vare de stora fönsterpartierna i två väderstreck ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Den öppna planlösningen mot köket skapar en social yta och utgör hjärtat av bostaden. God plats för soffgrupp med tillhörande möblemang. Från vardagsrummet finner vi utgången till den underbara inglasade balkongen som blir som ett extra rum på sina 12 kvadrat. Här kan man blicka ut över Sävedalens takåsar och lummiga natur. Balkongen ligger i ett soligt läge och det går att skjuta undan glaset om man vill sola.

Kök med med goda förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor. Ljus köksinredning med stänkskydd i vitt kakel samt bänkskiva i ek. Den maskinella utrustningen består av glaskeramikhäll, fläkt, ugn, mikro, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Matplatsen har sin givna plats invid fönsterpartiet.

Bostaden erbjuder två sovrum med plats för dubbelsäng samt tillhörande möblemang i båda. Båda rummen har varsitt stort fönster som bidrar med ett härligt ljusinsläpp.

Rymligt badrum med kakel i vitt på väggarna och klinker i grått på golvet. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp, handdukstork samt duschhörna med vikbara väggar i klarglas. Här finns även en tvättmaskin samt torktumlare, arbetsbänk samt vägghängda hyllor och skåp.

Till lägenheten hör en garageplats och garaget är beläget under fastigheten vilket gör att du kan ta hissen ner till din plats, bekvämt och bra!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Björkekärr

Skogspromenader, friluftsliv och storstadspuls


Höga träd omgärdar husen i Björkekärr och bildar skyddande gröna tak och väggar. När området började byggas upp på 1950-talet fick bebyggelsen smälta in i den omgivande naturen och resultatet har blivit ett boende i en spännande mix av skog och storstad.
Bebyggelsen är varierad och består både av villaområden och låga flerfamiljshus.

Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn. Här finns stadens stora utbud av kultur, shopping, restauranger och nöjesställen. God närservice finns dock i de egna kvarteren. Stabbetorget, Trätorget och Spåntorget har alla något av detta.

För barnfamiljen finns flera förskolor och två grundskolor, Rosendalsskolan samt Härlandatjärnskolan. Det finns också flera idrottsklubbar inom bl.a. innebandy, fotboll, tennis, handboll och ridsport. Kulturhuset Kåken i Härlanda är ett hus för alla sinnen. Här finns bl.a. bibliotek, hälsotek, öppen förskola och café.

Björkekärr gränsar till det stora Delsjöreservatet. I vacker natur är vandringsleder, motionsslingor och badsjöar belägna. I området kring Skatås motionscentrum har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Björkekärrs trivsamma atmosfär, lummiga miljö och centrala läge inbjuder till ett behagligt boende i en av Göteborgs grönaste stadsdelar. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta