Välkommen till

Gibraltargatan 60

1:a Johanneberg

Charmig & yteffektiv citylägenhet med bästa läge på attraktiv adress

Välkomna till denna fina bostad med bevarad 30-talscharm och detaljer! Här erbjuds optimal planlösning med härliga ytor att umgås på, separat sovalkov, underbar balkong i högt och fritt läge samt inbjudande kök. Genomgående ljus färgsättning och goda förvaringsmöjligheter. Perfekt citylägenhet för studenten eller som första boende! Här bor ni centralt med Chalmers utanför porten, mysiga lokala restauranger längst gatan samt stadens generösa utbud en kort promenad bort!

Läs hela beskrivningen
Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på anders.pettersson@lundin.se.

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Ni välkomnas in i en ljus och luftig hall. Känsla av rymd och öppenhet skapas när ni tar ett par steg in. Golvet i hallen är praktisk grå klinker som övergår till genomgående fint parkettgolv. Samtliga väggar i bostaden är ljusa för en enhetlig bas. En garderob ger plats för avhängning av ytterkläder och annan förvaring.

Öppet och socialt vardagsrum som tillsammans med balkongen skapar rymd. Med sitt fria och höga läge erbjuds sol och trevlig utsikt över takåsarna. Vardagsrummet erbjuder flertalet möbleringsalternativ med såväl soffgrupp, tv-bänk samt övrigt möblemang. En praktisk sovalkov separerar de privata delarna. De stora fönsterpartierna bidrar till generöst ljusinsläpp. En klädkammare bidrar till goda förvaringsmöjligheter.

Stilrent kök med vit köksinredning som bryts av snyggt med bänkskivan i trä och det ovanliggande stänkskyddet i röd mosaik. Goda ytor för den som tycker om att laga mat samt goda förvaringsmöjligheter i skåp och lådor. Intill fönstret finns en given plats för matbord. Den maskinella utrustningen utgörs av inbyggd fläkt, spishäll, inbyggd ugn samt kombinerad kyl och frys. Samtliga vitvaror är i rostfritt utförande.

Helkaklat badrum med svart/grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Inredningen utgörs av wc, handfatskommod, spegel med belysning samt duschhörna med vikbara dörrar.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Johanneberg

Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta