Välkommen till

Gustavsplatsen 1 I

Gustavsplatsen 1 I
1:a Bagaregården

Charmig landshövdingeetta med enastående innergård

I hjärtat av Bagaregården finner ni denna charmiga enrumslägenhet med kvadraten på rätt ställen. Bostaden andas 20-tal genom sina plankgolv, lister, gjutjärnselement och sina fina snickerier. Köket har delvis renoverats men man har bevarat originaldetaljer som serveringsskåp och skafferi. Den generösa takhöjden tillsammans med genomgångsläget gör att det naturliga dagsljuset flödar genom bostaden. Varmt välkommen på visning!

Läs hela beskrivningen
Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Johanna
assisterande mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Johanna
assisterande mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Vi välkomnas in i en öppen och väl tilltagen hall med plats för avhängning direkt innanför dörren på vänster sida. Ett par steg in i bostaden finns ytterligare förvaring i en garderob. Väggarna är vitmålade och golvet kläs av genomgående vackert brädgolv i naturfärg.

Några steg in i bostaden finner ni vardagsrum/sovrum i samband. Här finns rymliga ytor för möblering av både soffa med tillhörande soffbord samt säng. Den generösa takhöjden bistår med sin känsla av öppenhet. Vackert ljusinsläpp från ett stort fönsterparti. Ena delen av väggen är målad i antikvit och den andra i en behaglig mörkgrå ton.

Köket är luftigt och har gott med plats för ett bord för flera personer. Inredningen består av spis, ugn, diskmaskin, fläkt, kyl, frys samt diskho. Bänkskivan består av ett maffigt trä. Stänkskyddet ovanför träbänken är vitt kakel. Köksluckorna är vitmålade och är i original. Förvaring finns i det fantastiska serveringsskåpet som är vitmålat.

Badrummet är renoverat sedan 2016 och är väldigt fräscht. Inredningen består av wc, dusch, handfat. Golvet går i en mörkgrå klinker och väggarna är kaklade i beige färg. I taket lyser spotlights.

Till bostaden tillkommer två förråd!

Varmt välkomna!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Bagaregården
Småstadsidyll, storstadspuls och gröna oaser
I Göteborgs östra centrum ligger charmiga Bagaregården, en mysig pärla som består av vacker och välbevarad bebyggelse. Här finns en blandning av fristående villor och landshövdingehus, alla omgivna av grönskande gårdar och mäktiga träd.

I Bagaregårdens kvarter finns mysiga caféer och trevliga närbutiker. I intilliggande områden som Olskroken, Lunden och Munkebäck finns ytterligare butiker, träningsställen, vårdmottagningar och apotek. Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn. Redbergsplatsen är knutpunkt för flera buss- och spårvagnslinjer.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter av olika slag för alla åldrar. I Härlanda park ligger kulturhuset Kåken. Här finns bland annat bibliotek, hälsotek, öppen förskola och café. I parken som omger byggnaderna finns gräsytor och fotbollsplaner.

Vill man ge sig ut i naturen ligger Göteborgs fina grönområden Delsjön, Skatås och Härlanda Tjärn på nära håll. I de lummiga skogarna finns vandringsleder, badsjöar, motionsslingor och ridvägar. I området kring Skatås har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Bagaregården inbjuder till ett gemytligt boende i en av Göteborgs äldsta och mest genuina stadsdelar. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta