Välkommen till

Mölndalsvägen 87H

2:a Johanneberg / Almedal

Skandinavisk stil & gårdsbalkong i perfekt solläge

Välkomna till en modern tvåa med öppen planlösning, genomgående ljusflöde samt gårdsbalkong i sydvästläge. Lägenheten präglas av tidlös elegans och ljusa färgval som skapar en perfekt bas för det skandinaviska hemmet. Genomtänkt utrustad med bland annat diskmaskin och kombimaskin som förhöjer livskvaliteten. Light Factory är ett bekvämt framtidsboende med funktioner som trådlös ljudanläggning i badrum, lägenhetsförråd på samma våning som bostaden, bilpool, laddstation för elbilar samt plats för cykelskötsel och låsbara cykelboxar. Detta kombineras med ett perfekt centralt läge med närhet till allt du kan tänkas behöva!

Välkommen på visning och välkommen hem!

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts ni av en hall med goda förvaringsmöjligheter i en garderob med skjutdörrar i spegelglas, samt ljust klinker på golv. Lägenheten har annars genomgående vitpigmenterad askparkett och vitmålade väggar.

Härliga sociala ytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning. Här kan man inreda med soffa, matplats och övrigt möblemang. Fint ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti samt utgång till balkongen i sydvästläge.

Köket kommer från Marbodal och har kritvita köksluckor som kombineras med en varmgrå laminatbänkskiva och kakel i kustgranit. De energisnåla vitvarorna är i rostfritt utförande och kommer från Siemens förutom fläkten som är från Franke. Vitvarorna består av induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin samt kyl med frys.

Rymligt sovrum som avskiljs med en skjutdörr samt ett stort glasparti ut mot övriga lägenheten som låter ljuset flöda fritt. Här kan man inreda med dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter finns i form av en skjutdörrsgarderob som sträcker sig längs ena väggen.

Modernt badrum där golvet kläs av ljusgrå kustgranit och väggarna är helkaklade i vitt reliefkakel. Inredningen består av wc, vitlackad handfatskommod med inbyggd och trådlös ljudanläggning, spegel med LED-belysning, handdukstork, duschhörna med rundad vikvägg i glas samt både hand- och takdusch. I badrummet finns även kombimaskin från Siemens samt en specialdesignad torkställning med över tio meters torklängd vilket ger funktionalitet som en egen tvättstuga. I taket sitter infällda spotlights och ett fönster bidrar med dagsljus.

Föreningen har en gemensam loungeyta med trådlöst internet, elegant inredda och ljussatta trapphus samt glasad hiss mot gatan som ger känslan av ett finare hotell. Dessutom består affärslokalerna på bottenplan av restaurang, take away-mat, café och andra verksamheter som gör vardagen både lite enklare och trevligare. Huset har ett perfekt läge, nära grönområden som Safjället och all tänkbar service som bland annat Willys, Ica Maxi och en av Nordic Wellness största anläggningar. Från hållplatsen Varbergsgatan tar spårvagn 2 och 4 dig till Korsvägen på endast fem minuter. Närhet till grönområden och man är inte beroende av bil. Innerstans kontor, butiker och högskolor ligger på cykelavstånd.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Johanneberg Almedal

Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta