Välkommen till

Ponnygatan 7A

2:a Mölndal

Stilren lägenhet med inglasad balkong

Kommande försäljning!

Varmt välkomna till denna moderna och mycket smakfulla 2:a i Åby. Här bor man i en stabil förening med ett centralt läge för kommunikationer och Mölndals innerstad. Lägenheten har bland annat genomgående stilrena materialval och ett nyrenoverat badrum!

Läs hela beskrivningen
Elina
ansvarig mäklare
Elina Vadász
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se
Carl
assisterande mäklare
Carl Hogéus
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 60 carl.hogeus@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Elina
ansvarig mäklare
Elina Vadász
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se
Carl
assisterande mäklare
Carl Hogéus
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 60 carl.hogeus@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på elina.vadasz@lundin.se.


Trevlig hall med gott om plats för ytterkläder samt en byrå. Längre in i hallen finns även en stor skjutdörrsgarderob som ger riktigt bra med förvaring. Till höger om hallen ligger bostadens badrum som renoverades 2020. På golvet ligger klinker i gråa toner och väggarna kläs i vitt kakel. Här erbjuds utrustning så som tvättmaskin, dusch med vikbara dörrar, kommod, spegelskåp, toalett samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Vidare in i bostaden möts man av ett stilrent kök med genomgående vita luckor och rostfria vitvaror. Köket är utrustat med spishäll, inbyggd micro, inbyggd ugn, diskmaskin samt kyl och frys. Här finns rejäla förvaringsmöjligheter i form av lådor och skåp. Köket nås från två håll från hallen och gör därför köket väldig välplanerat och luftigt. Matplats för upp till fyra personer intill fönstret.

Sovrummet når man direkt ifrån köket och erbjuder gott om plats för en dubbelsäng med sängbord. Intill väggen finns också en rejäl skjutdörrsgarderobmed med spegeldörrar som erbjuder bra förvaringsmöjligheter med lådor, hyllor och klädhängare. Mellan köket och sovrummet finns också praktiska glasdörrar som ger lägenheten en fantastisk rymd och ett fint ljusinsläpp .

Längre in i bostaden möts man av ett fint vardagsrum med utgång till en inglasad balkong i västerläge. Balkongen har utsikt över innergården med lummig grönska. Här finns möjlighet att ha en mindre loungegrupp för att kunna njuta av av solen. I vardagsrummet finns det plats för soffgrupp, soffbord och tv-bänk. Fönster åt väster med fint ljusinsläpp och vy över den trevliga innergården.Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Mölndal Åby

Friluftsliv, shopping och storstadspuls
Välkommen till populära Åby! Ett lugnt område sydväst om Mölndals centrum, med ett strategiskt bra läge i nära anslutning till de större trafiklederna E6, E20 och Söderleden. Stadsdelen består av en blandad bebyggelse med såväl flerbostadshus som radhus och villor. I Åby finns bland annat matbutik, pizzeria samt frisör och inom kort gångavstånd nås Mölndals centrum, med sin nybyggda shoppinggalleria och ett brett utbud av restauranger, caféer, butiker, gym och all annan service man kan tänkas behöva.

För barnfamiljen finns flera förskolor och skolor samt en idrottsplats som erbjuder ungdomar möjligheter att spela fotboll, handboll och basket. Åby fritidscentrum rymmer simhall med äventyrsbad, ishall och bandybana, badmintonhall, friidrottsarena och fotbollsplaner. I området ligger även Åbytravet som är Sveriges näst största travbana.

Kommunikationerna i området är goda med flera busslinjer och vid Mölndals centrum finns både spårvagnar, busstrafik och pendeltåg, för den som exempelvis arbetar eller studerar utanför kommungränsen. Från Mölndals centrum tar det ca 15 min att ta sig in till centrala Göteborg.

För den som vill njuta av friluftslivet finns närmsta naturområden vid Sisjön och Stensjön, som båda bjuder på härliga promenadvägar och badplatser.

Här i Åby finns alla förutsättningar att trivas!

Karta