Välkommen till

Hakefjordsgatan 142

Hakefjordsgatan 142
6:a Jättesten

Välplanerat BR-radhus med fantastiskt läge

I populära Jättesten på Centrala Hisingen finner ni detta trevliga och välplanerade bostadsrättsradhus om 126 kvm i två plan som är perfekt för barnfamiljen. Huset erbjuder sällskapsytor i öppet samband på entréplan, stilrent kök, allrum på övre plan, fyra sovrum samt två badrum varav ett med tvättsektion. Härlig stor uteplats med altan i västerläge och grönskande naturområde precis utanför samt balkong i österläge. På framsidan av huset finns en stenlagd uteplats och utrymme för två bilar på uppfarten. Perfekt läge i området! Barnvänligt, lugnt område med närhet till fina naturområden, skolor, service samt kommunikationer.

Läs hela beskrivningen
Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Radhuset disponeras enligt följande:

ENTRÉPLAN

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för fri avhängning. Vid entrén kläs golvet av praktisk klinker men i övrigt är det genomgående trestavsparkett i ek och vitmålade väggar.

Trevliga sällskapsytor i öppet samband med ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt utgång till en stor uteplats med altan i västerläge och härligt grönskande naturområde precis utanför. Den skyddade uteplatsen är en mysig oas som kan inredas med både loungemöbler, matplats, grill, solsängar och växter. Från uteplatsen nås även ett förråd. Vardagsrummet kan inredas med soffa och matplats.

Välplanerat arbetskök med generösa förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor. Köksinredningen har skandinavisk design med rena linjer. Marbodalkök i serien Arkitekt med ljusgråa släta luckor kombineras med ljusa bänkytor och vitt liggande kakel. Högkvalitativa vitvaror med extra hög energistandard. Den maskinella utrustningen utgörs av induktionshäll, utdragbar fläkt, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro samt kyl och frys i fullhöjd.

På entréplan ligger ett av bostadens fyra sovrum. Här finns plats för säng och skrivbord samt goda förvaringsmöjligheter i både garderob och klädkammare.

Badrummet på entréplan är rymligt och har en praktisk tvättsektion. Klassiska materialval med antracitgrå klinker och helkaklade väggar i vitt. Behaglig golvvärme för extra komfort. Inredning från Svedbergs och blandare från Gustavsberg. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp med infällda spotlights, duschhörna med avskiljande glasvägg, tvättmaskin och torktumlare från Siemens med ovanliggande arbetsyta samt förvaringsskåp. Ett fönster bidrar med dagsljus.

ÖVRE PLAN

Via en gedigen trappa i trä nås övre plan som utgörs av ett allrum, tre sovrum, klädkammare samt badrum. Allrummet har utgång till en balkong i österläge med utsikt över omgivningarna. Det största sovrummet har plats för dubbelsäng och garderober medan de två andra har bra storlek med plats för enkelsäng och skrivbord.

Badrummet på övre plan har även det klassiska materialval med antracitgrå klinker och helkaklade väggar i vitt. Behaglig golvvärme för extra komfort. Inredning från Svedbergs och blandare från Gustavsberg. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp med infällda spotlights samt badkar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Karta