Välkommen till

Snövädersgatan 9

3:a Biskopsgården

Välplanerad trea med västerbalkong i stabil brf

Med bekvämt läge en trappa upp i huset finner ni denna välplanerade genomgångstrea med balkong i västerläge. Lägenheten erbjuder ett generöst vardagsrum med fin stavparkett i holländskt mönster och utgång till balkong, trevligt kök med ljus matplats, två sovrum i bra storlek samt helkaklat badrum med fönster. Mycket välskött förening med god ekonomi och låg avgift. Närhet till förskola och skola, butiker, gröna friluftsområden, bra kommunikationer samt cykelavstånd till Volvo i Lundby och Torslanda!

Läs hela beskrivningen
Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för avhängning samt förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Parkettgolv och ljusa väggar.

Generöst utformat vardagsrum som kan inredas med soffa och matsalsbord. Rummet präglas av stavparkett i holländsk läggning och härifrån nås en balkong i västerläge.

Köket har ljus köksinredning som kombineras med bänkytor i gråmelerad laminat och stänkskydd i ljust kakel. Den maskinella utrustningen utgörs av spis med ugn, diskmaskin samt kyl med frys. Köket är genomtänkt utformat med goda förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor samt en trivsam matplats invid fönstret med grönskande utsikt.

Lägenhetens största sovrum kan inredas med dubbelsäng och arbetshörna. Goda förvaringsmöjligheter i tre inbyggda garderober med överskåp. Insynsskyddat läge med utsikt mot grönska.

Det andra sovrummet som kan inredas med säng och arbetshörna. Ett dubbelfönster bidrar med ljusinsläpp.

Helkaklat badrum i ljusa toner. Inredningen består av wc, handfat, spegelskåp samt duschkabin. Ett fönster bidrar med dagsljus och vädringsmöjlighet.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Biskopsgården

Kajpromenader, storstadsliv och vacker natur


Biskopsgården är en naturskön citynära förort till Göteborg som till största del bebyggdes under 1950-1960 talet. Området är uppbyggt kring tre större torg; Friskväderstorget, Vårväderstorget och Länsmanstorget. Bebyggelsen är till stor del belägen i höglänt terräng och många bostäder har vidsträckt utsikt över staden i öster eller skärgården i väster. Biskopsgården är känt för sina fina naturområden som till exempel Svarte Mosse med sitt rika fågelliv eller den kuperade och fornminnesrika terrängen kring Store Vette. Biskopsgården ligger ca 15 minuter med spårvagn från centrala Göteborg och nås med flera spårvagnslinjer. I området finns ett rikt föreningsliv samt flera förskolor och grundskolor i årskurs F-9. Biskopsgården har en mångfald av kultur och språk vilket utmärker stadsdelen.

Karta