Välkommen till

Ättehögsgatan 4H

Ättehögsgatan 4H
2:a Munkebäck

Unik vindslägenhet med balkong i fantastiskt läge

Högst upp i huset finner ni denna unika vindslägenhet som är något utöver det vanliga! Underbar balkong med insynsskyddat läge som har vidsträckt utsikt och härlig kvällssol. Öppen social planlösning med tak upp i nock, trevliga sällskapsytor och exklusivt kök från Marbodal. Rofyllt sovrum med både takfönster och vanligt fönster samt stort hel-kaklat badrum med golvvärme och kombimaskin. Lägenheten nyproducerades 2021!

Läs hela beskrivningen
Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en entré med goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob som sträcker sig från golv till tak samt ett städskåp. Bostaden har genomgående klassiska materialval med ekparkett och vitmålade väggar.

Luftiga sällskapsytor i öppen planlösning som har hög takhöjd med snedtak upp i nock. Här kan man inreda med soffhörna och matsalsbord. Fint ljusinsläpp och utgång till en underbar balkong som har högt och fritt läge med vidsträckt utsikt och härlig kvällssol.

Köket har köksinredning från Marbodal med ljusgråa släta luckor med snygga svarta handtag, mörka bänkytor och stänkskydd i vitt kakel. Vitvaror i rostfritt utförande som utgörs av induktionshäll, kolfilterfläkt, varmluftsugn, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd.

Rofyllt sovrum med fin utsikt över staden. Här finns gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord och förvaringsmöjligheter i två dubbelgarderober. Härligt ljusinsläpp från både takfönster och ett vanligt fönster.

Stort badrum med grått klinkergolv som har underliggande golvvärme och helkaklade väggar med vita stora kakelplattor. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp med belysning, duschhörna med glasdörrar samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. I taket sitter infällda spotlights.

Bekvämt beläget precis utanför lägenheten finns ett stort förråd.

Brf Ättekroken ligger i ett befintligt kvarter som är byggt på fyrtiotalet och blir därmed en naturlig del av ett redan charmigt område. I närområdet finns mataffär, restauranger och mindre butiker och även apotek, stormarknad och gym finns på behändigt avstånd. Goda kommunikationer in till stan med spårvagn samt bekvämt cykelavstånd. Närhet till fina naturområden som Delsjön, Skatås, Härlanda tjärn och Renströmska parken med cykelstigar, motionsslingor, badplatser och utsiktsplatser.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Munkebäck

Munkebäck är beläget i Göteborgs östra centrum, omgivet av vackra naturmiljöer. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består både av höghus, landshövdingehus och av villaområden.

Munkebäcks torg och kvarteren däromkring har ett gott utbud, här finns mataffärer, butiker och restauranger. Torpavallens handelsplats ligger vid Munkebäcksmotet, ett köpcentrum med ett stort utbud av shopping, träning och service.

I Härlanda park ligger kulturhuset Kåken. Här finns bl.a. bibliotek, hälsotek, öppen förskola, och café. I parken som omger byggnaderna finns gräsytor och bollplaner. Munkebäck har flera aktiva föreningar inom exempelvis fotboll och innebandy. Det finns gott om förskolor och grundskolor att välja på, både kommunala och fristående.

Vacker natur finns på nära avstånd. Delsjöns naturreservat är ett vidsträckt grönområde med vandringsleder, motionsslingor och badsjöar. För Munkebäcksborna ligger Härlanda Tjärn närmast till hands. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Cykelvägar och goda kommunikationer i området gör att Göteborgs city lätt nås med cykel, buss eller spårvagn.

Munkebäck inbjuder till ett behagligt och centralt boende nära naturen.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta