Välkommen till

Påskbergsgatan 10

Påskbergsgatan 10
1:a Jakobsdal / Örgryte

Mysig etta med utsikt mot stan

I en anrik fastighet anno 1930 med lugnt och behagligt läge på höjden med vidsträckt utsikt över Göteborg finner ni denna mysiga etta! Lägenheten har genomgående generös takhöjd och fina attribut som fiskbensparkett, profilerade golvlister och fönsterbrädor i marmor. Lättmöblerat allrum som rymmer allt man behöver, trivsamt kök med matplats och helkaklat badrum. Helt enkelt en perfekt etta som dessutom har ett eftertraktat centralt läge!

Örgryte ligger lummigt och avskilt men ändå centralt. Göteborgs stadskärna nås lätt med cykel, spårvagn, buss eller bil. Närhet till Göteborgs evenemangsstråk som startar vid Liseberg och Universeum och sträcker sig fram till Ullevi. I de egna kvarteren finns mataffärer, restauranger och mysiga butiker. Det stora Delsjöreservatet är en stor tillgång och i de vidsträckta skogarna finns härliga ytor för motion och rekreation. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter. Ytterligare gym- och motionsanläggningar finns exempelvis i Lunden och på Valhallabadet.

Läs hela beskrivningen
Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Via en härligt djupröd ytterdörr möts man av en entré med plats för fri avhägning som mynnar ut i en inre hall med goda förvaringsmöjligheter i tre garderober. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger klassiskt fiskbensparkett.

Lättmöblerat allrum som kan inredas med soffa, skrivbord eller byrå samt en mindre dubbelsäng. Två fönsterpartier med gedigna fönsterbänkar i mörk sten bidrar med ljusinsläpp och den generösa takhöjden gör att rummet känns luftigt. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger klassiskt fiskbensparkett. En fin detalj är den tidstypiska takrosetten.

Bostadens kök bjuder in till härlig matlagning. Vit köksinredning i lantlig stil med vitrinskåpsdel kombineras med bänkskiva i massiv ek och stänkskydd i vit mosaik. Vitvarorna består av spishäll, fläkt, diskmaskin, inbyggnadsugn och kombinerad kyl med frys. I köket ryms en matplats för fyra personer och ett dubbelfönster med fönsterbänk i ljus marmor bjuder på ljusinsläpp.

Badrummet har vitt klinker och helkaklade väggar i vitt kakel tillsammans med en blå bård. Inredningen består av WC, handfat med vit kommod, spegelskåp, handdukstork samt en duschhörna med vikbar glasvägg.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Örgryte Jakobsdal

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta